Kathimerini Greek

Να κλείσει την κακή παρένθεση

Τη Β. Ιρλανδία υποδέχεται η Εθνική στην τελευταία αγωνιστική του Nations League

-

Ο Πογιέτ

Να κλείσει την κακή παρένθεση που άνοιξε στον αγώνα με την Κύπρο και να ολοκληρώσε­ι με νίκη την –ούτως ή άλλως– επιτυχημέν­η πορεία της στον όμιλο του Nations League θέλει η Εθνική μας, η οποία υποδέχεται απόψε στη Ριζούπολη τη Β. Ιρλανδία για την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωση­ς.

Η Εθνική έχει εξασφαλίσε­ι την πρώτη θέση, που την οδηγεί στη Β΄ κατηγορία, ενώ παράλληλα της δίνει και μια δεύτερη ευκαιρία όσον αφορά την προσπάθειά της να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro '24, μέσω των πλέι οφ, στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει από τα προκριματι­κά.

Μέχρι και την ήττα το περασμένο Σάββατο στη Λάρνακα, η Ελλάδα μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και παρά το γεγονός ότι δεν την επηρέασε

όσον αφορά στην τελική κατάταξη, την πήγε μερικά βήματα πίσω και, παράλληλα, τσαλάκωσε την εικόνα που είχε μέχρι τώρα. Αυτή την εικόνα θέλει να διορθώσει απόψε επιστρέφον­τας στα θετικά αποτελέσμα­τα,

αλλά κυρίως στις καλές εμφανίσεις, κάτι που τόνισε και ο Γκουστάβο Πογιέτ: «Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς. Δεν θα αλλάξουμε κάτι, θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Στο ποδόσφαιρο άλλες φορές χάνεις, άλλες κερδίζεις. Είπα σε κάποιους συνάδελφου­ς σας πως η Γαλλία παίζει εξαιρετικά και η Ισπανία το ίδιο και όμως έχασαν. Πολλές ομάδες είχαν την υπεροχή και έχασαν γιατί παίζει και ο αντίπαλος. Ας ελπίσουμε πως αύριο θα κερδίσουμε για να πανηγυρίσο­υμε όλοι μαζί», είπε ο Ουρουγουαν­ός τεχνικός, ο οποίος αναφερόμεν­ος στο αν θα παίξουν οι Γιακουμάκη­ς και Μπακασέτας επισήμανε ότι οι πιθανότητε­ς είναι 50-50.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κύπρος αντιμετωπί­ζει εκτός έδρας το Κόσοβο και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Β. Ιρλανδία, προκειμένο­υ να μην τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου και υποβιβαστε­ί στην 4η κατηγορία.

Η βαθμολογία: Ελλάδα 12, Κόσοβο 6, Β. Ιρλανδία 5, Κύπρος 5.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

 ?? ?? θέλει να διορθώσει την κακή εικόνα που έδειξε η Εθνική στην Κύπρο, περιμένοντ­ας μέχρι την τελευταία στιγμή τους Γιακουμάκη και Μπακασέτα.
θέλει να διορθώσει την κακή εικόνα που έδειξε η Εθνική στην Κύπρο, περιμένοντ­ας μέχρι την τελευταία στιγμή τους Γιακουμάκη και Μπακασέτα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece