Kathimerini Greek

Αγγλία και Γερμανία μάς χόρτασαν ποδόσφαιρο

-

Μπορεί η Ιταλία να πήρε την πρόκριση για τα τελικά του Nations League με την καθαρή νίκη της με 2-0 μέσα στην Ουγγαρία προχθές το βράδυ, όμως την παράσταση έκλεψαν Αγγλία και Γερμανία με ένα ακόμη κλασικό ντέρμπι που όλοι ήλπιζαν να μην τελειώσει ποτέ.

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικ­ό ενδιαφέρον στο Γουέμπλεϊ, οι φίλαθλοι χόρτασαν γκολ και ανατροπές πριν σφυρίξει ο διαιτητής για το τελικό 3-3.

Με ήρωα τον Χάβερτζ της Τσέλσι, η Γερμανία προηγήθηκε 2-0 στο 67΄. Ωστόσο η Αγγλία σκόραρε τρία γκολ σε 12΄ για να αρπάξει το προβάδισμα,

που όμως ο Χάβερτζ ακύρωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87΄. «Εκσταση, και μετά πόνος», έγραψε χαρακτηρισ­τικά η εφημερίδα Daily Telegraph.

Και οι δύο προπονητές έσπευσαν να πουν ότι στο Μουντιάλ η ομάδα τους θα είναι έτοιμη και δεν σημαίνει κάτι το αποτέλεσμα αυτό, αλλά ο αγγλικός Τύπος ακονίζει τα μαχαίρια του για τον Αγγλο αμυντικό Χάρι Μαγκουάιρ, που δεν κερδίζει υποστηρικτ­ές με τα αλλεπάλληλ­α λάθη του.

Τον όμιλο κέρδισε τελικά η Ιταλία, αποκαθιστώ­ντας την ηρεμία στο στρατόπεδο των

πρωταθλητώ­ν Ευρώπης, αν και κατά τον τεχνικό Ρομπέρτο Μαντσίνι «πονάει πάντα που δεν έχουμε προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Υποσχέσεις άφησε η Ρουμανία με το 4-1 επί της Βοσνίας στο βαλκανικό ντέρμπι, δεδομένου πάντως ότι οι Βόσνιοι ήταν αδιάφοροι έχοντας ήδη ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος, έξαλλα πανηγυρίστ­ηκε στο Γιβραλτάρ το γκολ του Λούι Ανσλι στον εντός έδρας αγώνα με τη Γεωργία, και ας νίκησαν οι φιλοξενούμ­ενοι με 2-1 – ήταν μόλις το τρίτο τέρμα της μεσογειακή­ς ομάδας στους έξι αγώνες του ομίλου αυτού...

 ?? ?? Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικ­ό ενδιαφέρον στο Γουέμπλεϊ προχθές, Αγγλία και Γερμανία ήλθαν ισόπαλες 3-3.
Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικ­ό ενδιαφέρον στο Γουέμπλεϊ προχθές, Αγγλία και Γερμανία ήλθαν ισόπαλες 3-3.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece