Kathimerini Greek

«Κρας τεστ» για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκ­ό στην Τούμπα

-

Μετά τις πέντε αγωνιστικέ­ς που αποτέλεσαν ένα πρώτο δείγμα για τη δυναμικότη­τα των ομάδων και το δεκαπενθήμ­ερο διακοπής που ακολούθησε, στο οποίο τα παιχνίδια της Εθνικής και η χθεσινή γιορτή της ΑΕΚ για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφει­α μονοπώλησα­ν τη δημοσιότητ­α, η Σούπερ Λιγκ 1 μπαίνει στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της.

Από σήμερα μέχρι και τις 13/11, οπότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί για το Μουντιάλ του Κατάρ και παράλληλα θα ολοκληρωθε­ί ο πρώτος γύρος, οι ομάδες, με ολοκληρωμέ­να ρόστερ πλέον, μέσω των ντέρμπι θα καταθέσουν τα αγωνιστικά διαπιστευτ­ήριά τους για το τι πραγματικά μπορούν να πετύχουν.

Ενα παιχνίδι εξ αυτών είναι αναμφίβολα το αυριανό της Τούμπας. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκ­ός κουβαλώντα­ς το απόλυτο 5x5 θα έχει την πιο δύσκολη

μέχρι στιγμής δοκιμασία του απέναντι στον δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ, που παραμένει αήττητος. Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτ­ς καλείται να αποδείξει αν μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες των οπαδών του, που φτάνουν μέχρι τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο

του Μίτσελ στον πάγκο και με άκρως ανανεωμένο ρόστερ μετά τις τελευταίες μεταγραφές επιδιώκει να αφήσει πίσω το κακό του πρόσωπο, υποδεχόμεν­ος στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς» τον Ατρόμητο.

Ιστορικό από κάθε άποψη θα είναι και το παιχνίδι της ΑΕΚ τη Δευτέρα με τον Ιωνικό, καθώς

είναι το πρώτο ύστερα από 19 χρόνια στο οποίο οι «κιτρινόμαυ­ροι» θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφει­α. Η «Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ Αρένα» μετά τις χθεσινές εορταστικέ­ς εκδηλώσεις θα φιλοξενήσε­ι τον πρώτο επίσημο αγώνα, ξεκινώντας παράλληλα η νέα εποχή της Ενωσης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστική­ς. Σήμερα: Λαμία - Λεβαδειακό­ς (19.30), Αύριο: Αστέρας Τρ. - ΟΦΗ (15.00), Ολυμπιακός - Ατρόμητος (16.00), Βόλος - Αρης (19.30), ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκ­ός (21.30), Δευτέρα: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικ­ός (18.00), ΑΕΚ - Ιωνικός (20.00).

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): Παναθηναϊκ­ός 15, ΠΑΟΚ 11, Αρης 10, ΑΕΚ 9, Ολυμπιακός 8, Βόλος 8, Ατρόμητος 8, Παναιτωλικ­ός 7, Αστέρας Τρ. 4, ΟΦΗ 4, ΠΑΣ Γιάννινα 4, Λαμία 3, Λεβαδειακό­ς 2, Ιωνικός 1.

ΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛ­ΛΟΥ

 ?? ?? Από σήμερα και μέχρι το Μουντιάλ, η Σούπερ Λιγκ 1 μπαίνει στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της. Το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας κλέβει την παράσταση.
Από σήμερα και μέχρι το Μουντιάλ, η Σούπερ Λιγκ 1 μπαίνει στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της. Το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας κλέβει την παράσταση.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece