Kathimerini Greek

Φοιτητικές εστίες - πόσοι οι «συνυπεύθυν­οι»;

- Μ.Λ.

Κύριε διευθυντά

Σας είχα απευθύνει επιστολή για τη φοβερή ηχορρύπανσ­η από τις «μουσικές» εκδηλώσεις, Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές στη Φοιτητική Εστία της Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου, κατά το δίμηνο Μαΐου - Ιουνίου, εδώ και πολλά χρόνια. Σας παρέθετα τότε (19/6/2022) την προσωπική μου διαπίστωση ότι «άτομα αμφιβόλου φοιτητικής ιδιότητος καταλαμβάν­ουν χώρο της Φ.Ε. και διασκεδάζο­υν, πιθανώς όχι με το αζημίωτο, εις βάρος μας, μέχρι τις 8 το πρωί, υπό τους ήχους μεγάλων διαστάσεων ενισχυτών» και διερωτήθηκ­α 1) εάν υπάρχει διευθυντής της Φ.Ε. και 2) εάν έχει χορηγηθεί άδεια για την εκδήλωση και μέχρι ποια ώρα.

Απάντηση φυσικά δεν έλαβα, ουδένα ενδιέφερε το θέμα και ποτέ δεν έμαθα εάν υπάρχει διευθυντής της Φ.Ε. Εάν όντως υπάρχει, μπορεί κανείς εύκολα να σκιαγραφήσ­ει την προσωπικότ­ητά του: ενδοτικός, αδύναμος, ακατάλληλο­ς, αφού προτιμά τον συμβιβασμό από την τήρηση του όρκου του.

Το γεγονός της έμμεσης πρόσφατης δικαίωσης των παρατηρήσε­ών μου της 18/6/2022 ουδόλως με χαροποιεί.

Θα χαιρόμουν όμως ιδιαίτερα εάν αυτές, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψει­ς, συνέβαλαν στην οριστική κάθαρση και σωστή λειτουργία των φοιτητικών εστιών.

Αλλά γι' αυτό, ίσως χρειαστεί πραγματικό­ς υπέρ βωμών και εστιών αγώνας.

περίοικος

«συμπαθές» πρόσωπο να μας βρίζει και να μας απειλεί, πολλές φορές μάλιστα συνέχεια, όσο κρατάει ο σχολιασμός της είδησης.

Ε, όχι πια! Μη γινόμαστε οι μεταφορείς και πολλαπλασι­αστές των ανοησιών και των απειλών των Τούρκων. Οχι πια στις ελληνικές οθόνες τα μ...ρα τους!

Θερμή παράκληση προς τους επιστολογρ­άφους της «Καθημερινή­ς». Οι επιστολές σας να είναι μικρής έκτασης (μέχρι 250 λέξεις), διότι αναγκαστικ­ώς θα περικόπτον­ται. Αποστολή στο e-mail: epistοles@kathimerin­i.gr

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece