Kathimerini Greek

«Εβρεξε» γκολ στην Ευρώπη

Βραδιά με 24 τέρματα και σημαντικά αποτελέσμα­τα χθες στο Τσάμπιονς Λιγκ

-

Ακόμα μια εντυπωσιακ­ή βραδιά είχαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στα οκτώ πρώτα ματς της 3ης αγωνιστική­ς των ομίλων σημειώθηκα­ν 24 γκολ. Στο ντέρμπι της βραδιάς, η Ιντερ νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόν­α στο Μιλάνο και πέρασε στη 2η θέση του 3ου ομίλου με 6 βαθμούς, ακολουθώντ­ας την Μπάγερν, που σκόρπισε με 5-0 τη Βικτόρια Πλζεν και έχει το απόλυτο.

Την εντυπωσιακ­ή της πορεία συνεχίζει η Νάπολι, που έκανε πάρτι στο Αμστερνταμ επικρατώντ­ας του Αγιαξ με 6-1. Οι «παρτενοπέι» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με 13 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά. Στη

Μεγάλες νίκες για Ιντερ, Μπριζ και Νάπολι – Απογοητεύε­ι εκτός έδρας η Ατλέτικο.

2η θέση του 1ου ομίλου ανέβηκε η Λίβερπουλ μετά το 2-0 επί της ουραγού Ρέιντζερς στο «Ανφιλντ» και με τον Τσιμίκα να είναι στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων».

Εκπληκτική και η Μπριζ που νίκησε με 2-0 την απογοητευτ­ική και τελευταία Ατλέτικο και οδηγεί τον 2ο όμιλο έχοντας τρεις νίκες σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικέ­ς. Στο άλλο παιχνίδι η Πόρτο επικράτησε επίσης με 2-0 της Λεβερκούζε­ν, σε ένα ματς με πολλές ανατροπές στην εξέλιξή του εξαιτίας του VAR.

Στον 4ο όμιλο ξεχώρισε το 4-1 της Μαρσέιγ επί της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ, με τους Γάλλους να παίρνουν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση, ενώ Αϊντραχτ - Τότεναμ έμειναν στο 0-0, στο πιο «φτωχό» ματς της βραδιάς.

Οσον αφορά στο δεύτερο σκέλος της 3ης αγωνιστική­ς των

ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι υποδέχεται τη Μίλαν. Οι Αγγλοι είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη, καθώς έχουν μόλις ένα βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια και αν ηττηθούν στο «σπίτι» τους από τους Μιλανέζους, απομακρύνο­νται αρκετά από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Στο άλλο ματς του Group E, η Σάλτσμπουρ­γκ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου. Για τον 6ο όμιλο, παίζουν Ρεάλ - Σαχτάρ και Λειψία - Σέλτικ, ενώ για τον 7ο η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την Κοπεγχάγη και η Σεβίλλη την Ντόρτμουντ. Οσον αφορά το 8ο γκρουπ, η Γιουβέντου­ς υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα, με τους Ιταλούς να παίζουν

πλέον με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ήδη μετρούν δύο ήττες στο ξεκίνημα και χρειάζοντα­ι πάση θυσία το τρίποντο για να μπορέσουν να μειώσουν την απόσταση από τις δύο πρώτες θέσεις όπου βρίσκονται η Παρί Σ.Ζ. και η Μπενφίκα, οι οποίες την ίδια ώρα θα δίνουν τη δική τους «μάχη» στη Λισσαβώνα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

 ?? ?? Η Νάπολι έκανε πάρτι στο Αμστερνταμ επικρατώντ­ας του Αγιαξ με 6-1. Οι «παρτενοπέι» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, με 13 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά.
Η Νάπολι έκανε πάρτι στο Αμστερνταμ επικρατώντ­ας του Αγιαξ με 6-1. Οι «παρτενοπέι» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, με 13 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece