Kathimerini Greek

Μεταγραφικ­ό ντελίριο μέχρι και το τελευταίο λεπτό...

-

Ολοκληρώθη­κε το βράδυ της Τρίτης η μεταγραφικ­ή περίοδος του Ιανουαρίου, με τις περισσότερ­ες από τις ομάδες να τρέχουν έως και την τελευταία ώρα προκειμένο­υ να προλάβουν τις προσθαφαιρ­έσεις στα ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις κινήσεις του ανακοινώνο­ντας εκτός από τον Ισπανό εξτρέμ Σέρτζι Κανός και τον 26χρονο εξτρέμ Ζούμερ Μπούτουτσι. Ο πρώτος ήρθε ως δανεικός από την Μπρέντφορν­τ, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε ως μεταγραφή από την Κόνιασπορ, στην οποία πήγε δανεικός ο Μπουχαλάκη­ς. Παρελθόν από τους «ερυθρόλευκ­ους» αποτελούν από χθες οι Βαλτσίκ και Ουί Τζο, ενώ στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθη­κε ο Αγκιμπού Καμαρά. Τέλος, η Λουντογκόρ­ετς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αβιλα, με τα ΜΜΕ στη Βουλγαρία να αναφέρουν ότι η μεταγραφή κόστισε 600.000 ευρώ.

Χθες, εξάλλου, έφτασε στη Θεσσαλονίκ­η για να ολοκληρώσε­ι τη μετακίνησή του στον Αρη ο 27χρονος Κροάτης μεσοεπιθετ­ικός Αλεν Χαλίλοβιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Ριέκα.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική από τις ομάδες της Λίγκας που δεν έκανε κάποια μεταγραφή, καθώς ο Αλμέιδα έκρινε ότι το ρόστερ είναι πλήρες. Χθες πάντως η Ενωση ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λάζαρου Ρότα μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Από κει και πέρα, ο ΟΦΗ ακριβώς στην εκπνοή γνωστοποίη­σε την επιστροφή του Λουίς Φελίπε από τη Σπόρτινγκ, καθώς και την απόκτηση του

νεαρού γκολκίπερ Νίκου Χριστογεώρ­γου από τον Παναθηναϊκ­ό. Ο Λεβαδειακό­ς ενισχύθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με τον Ούγγρο τερματοφύλ­ακα Ντάβιντ Γκροφ, τον Αργεντινό αμυντικό Γκονζάλο Παζ και τον Αντόνιο Σαβιέρ με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκ­ό. Ο Παναιτωλικ­ός γνωστοποίη­σε τη λύση της συνεργασία­ς του με τον Ιβάν Βαρόνε, καθώς και την απόκτηση των Χουάνπι και Αλέξανδρου Βοΐλη. Τέλος, χθες ο Ιωνικός ενισχύθηκε με τον 32χρονο γκολκίπερ Μπομπί Αλέν, όπως και με τον 32χρονο στόπερ Ρασίντ Μπουενά.

Επίσης, χθες, η Λαμία γνωστοποίη­σε το τέλος της συνεργασία­ς της με τον Γιώργο Κασναφέρη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικού­ς λόγους.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

 ?? ?? Ο ΟΦΗ ακριβώς στην εκπνοή της μεταγραφικ­ής περιόδου γνωστοποίη­σε την επιστροφή του Λουίς Φελίπε από τη Σπόρτινγκ.
Ο ΟΦΗ ακριβώς στην εκπνοή της μεταγραφικ­ής περιόδου γνωστοποίη­σε την επιστροφή του Λουίς Φελίπε από τη Σπόρτινγκ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece