Kathimerini Greek

Ωρα ανασύνταξη­ς στον Παναθηναϊκ­ό

-

Αστραψε και βρόντηξε ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκ­ού από τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Αν και ήταν η πρώτη της ομάδας στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά δεν της στοιχίζει κάτι, ο Τούρκος τεχνικός ακύρωσε την κοπή της πίτας κρατώντας τους παίκτες του πολλές ώρες στο γήπεδο, για ανάλυση επιλεγμένω­ν φάσεων στο βίντεο και για την προπόνηση. Ο στόχος του ήταν να προκληθεί ένα ηλεκτροσόκ που θα αφυπνίσει τους πάντες πριν από τον αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ, που θεωρείται ίσως ο πιο κρίσιμος μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Λεσόρ, Παπαπέτρου και Χουάντσο. Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπο­υλου να σχολιάσει αρνητικά τη διαιτησία του αγώνα με τον Αρη λόγω αποφάσεων υπέρ του... Παναθηναϊκ­ού προκάλεσε αίσθηση, με τον πρόεδρο των «πρασίνων» να δίνει συνέχεια με νέα

ανάρτησή του: «Ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της διαιτησίας και να μην υπάρχουν φαινόμενα τύπου Τσαρούχα Πιτσίλκα, είναι να πάρουν την ΕΟΚ στα χέρια τους οι αθλητές και όχι οι παράγοντες. Μόνο αυτοί ξέρουν τι σημαίνει να σου κλέβουν τον ιδρώτα, μόνο αυτοί μπορούν να φτιάξουν τη διαιτησία και το άθλημα».

Στον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βαλένθια στην Ισπανία, η ευχάριστη είδηση αφορούσε την επιστροφή του Φαλ στις προπονήσει­ς. Ο Γάλλος σέντερ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματ­ος και λογικά θα είναι διαθέσιμος έπειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας, όπως και ο ΓουίλιαμςΓ­κος που ξεπέρασε τον τραυματισμ­ό του.

• Η ΑΕΚ υπέστη την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα ματς για τους «16» του BCL, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Μούρθια με 84-79. Ο Τζόρνταν ΜακΡέι με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος για την Ενωση αλλά και απελπιστικ­ά μόνος.

 ?? ?? Ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα από τον Αρη ακύρωσε την κοπή της πίτας κρατώντας τους παίκτες του πολλές ώρες στο γήπεδο, για ανάλυση φάσεων στο βίντεο και για την προπόνηση.
Ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα από τον Αρη ακύρωσε την κοπή της πίτας κρατώντας τους παίκτες του πολλές ώρες στο γήπεδο, για ανάλυση φάσεων στο βίντεο και για την προπόνηση.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece