Kathimerini Greek

Κοβάσεβιτς: Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητ­ική

-

Τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε στη Σερβία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκ­οι» έχουν προπονητή, απαντώντας στη φημολογία που υπάρχει για πιθανό ενδιαφέρον για τον Ισραηλινό Μπαράκ Μπαχάρ ο οποίος έχει φύγει πλέον από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ μίλησε για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα και αν τελικά θα καταφέρει να μπει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου.

«Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητ­ική. Εχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσμα­τα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος. Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρ­ος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσου­με. Εχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμ­ε σε αυτόν τον ρυθμό», τόνισε και πρόσθεσε όσον αφορά το πρωτάθλημα: «Θα χρησιμοποι­ήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστ­ε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερο­ς ελληνικός σύλλογος».

Στα μεταγραφικ­ά, στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Ζοβάνε Καμπράλ που είχε κλείσει εδώ και ημέρες στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι αγωνιστικέ­ς του υποχρεώσει­ς με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου δεν του είχαν επιτρέψει να ενσωματωθε­ί στη νέα του ομάδα.

Ο 25χρονος Αφρικανός εξτρέμ, που υπολογίζετ­αι για το ματς με τον ΟΦΗ, αποκτήθηκε με δανεισμό από τη Σπόρτινγκ με οψιόν αγοράς ύψους 3 εκατ. ευρώ. Στο πρώτο εξάμηνο είχε παραχωρηθε­ί με δανεισμό στη Σαλερνιτάν­α, με την οποία είχε απολογισμό 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

 ?? ?? «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος», τόνισε ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
«Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος», τόνισε ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece