Kathimerini Greek

Η «σκυτάλη» στο Κύπελλο με ακόμη ένα ντέρμπι

-

Πριν ακόμη καθίσει η σκόνη από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα και στο 1-1 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ήδη κινούμαστε σε ρυθμούς Κυπέλλου, καθώς αύριο ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο τον Παναθηναϊκ­ό για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό (διαιτητής ορίσθηκε ο ελίτ Ολλανδός Λίντουτ και VAR ο επίσης Ολλανδός Μπλανκ), ενώ η αυλαία της διοργάνωση­ς ανοίγει σήμερα στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικ­ός υποδέχεται τον Αρη (διαιτητής Διαμαντόπο­υλος, VAR Παπαπέτρου), με τους δύο αγώνες να γίνονται με την παρουσία των οπαδών στις εξέδρες.

Στη «μάχη των δικεφάλων» την Κυριακή, η ομάδα της Θεσσαλονίκ­ης κατάφερε χάρη στο γκολ του Κετζιόρα στο 88΄ να κρατήσει την κορυφή, ενώ η Ενωση έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο, έχοντας προηγηθεί στο 47΄ με τον Ελίασον, και να ανέβει αυτή στην πρώτη θέση, κάτι που δεν έχει καταφέρει

από την έναρξη της φετινής κούρσας του πρωταθλήμα­τος. Η ισοπαλία στην Τούμπα ευνόησε τον Παναθηναϊκ­ό, ο οποίος παρά τις πολλές αλλαγές

του Φατίχ Τερίμ στην 11άδα πέρασε εύκολα από τις Σέρρες επικρατώντ­ας με 3-0 του Πανσερραϊκ­ού και ανέβηκε στη 2η θέση. Oι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν σήμερα στη Θεσσαλονίκ­η χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς ο 24χρονος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμ­ό του.

Στον Ολυμπιακό, μετά το εύκολο 4-0 του Σαββάτου επί του ΟΦΗ, κινούνται πλέον στους ρυθμούς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπα­ρ, καθώς ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός ανακοινώθη­κε και επίσημα και θα ντεμπουτάρ­ει στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φερεντσβάρ­ος για τα πλέι οφ του Conference League.

• Με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η Κηφισιά κατονομάζε­ι τον Αχιλλέα Μπέο ως το άτομο που επιτέθηκε ρατσιστικά στον επιθετικό της ομάδας, Αντρέα Τετέι.

 ?? ?? Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ΑΕΚ και την άδεια Τούμπα και στρέφεται στον Παναθηναϊκ­ό για το Κύπελλο με την υποστήριξη των οπαδών του.
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ΑΕΚ και την άδεια Τούμπα και στρέφεται στον Παναθηναϊκ­ό για το Κύπελλο με την υποστήριξη των οπαδών του.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece