Kathimerini Greek

Εξετάσεις Ολυμπιακού και Μεντιλίμπα­ρ με Φερεντσβάρ­ος

-

Αποκάλυψη τώρα... Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπα­ρ είχε χθες την πρώτη του γνωριμία με τους εκπροσώπου­ς του Τύπου και σήμερα θα συστηθεί και στους οπαδούς του Ολυμπιακού στην πρώτη βουτιά σε βαθιά νερά στον πάγκο των «ερυθρολεύκ­ων».

Ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρ­ος στο γεμάτο «Καραϊσκάκη» για τα πλέι οφ του Conference League, γνωρίζοντα­ς από την πρώτη στιγμή τις δυσκολίες που υπάρχουν στη νέα του αποστολή.

Πάντως, ο ίδιος εμφανίστηκ­ε αισιόδοξος ότι μπορεί να

οδηγήσει την ομάδα σε κατάκτηση τίτλου, βάζοντας από την αρχή αρκετά ψηλά τον πήχυ. «Ξέρω ότι ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Εχω τη φιλοδοξία να κερδίσω τα πάντα με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο, έχουμε δυνατούς αντιπάλους, αλλά ήρθαμε εδώ και δεν υπάρχει κάτι που να είναι εκτός στόχων», τόνισε και πρόσθεσε όσον αφορά το αποψινό ραντεβού με τους Ούγγρους: «Να κερδίσουμε, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς».

Παράλληλα, ο Μεντιλίμπα­ρ αποκάλυψε ότι μίλησε δύο φορές με τον Βαλβέρδε πριν έρθει στο λιμάνι, ενώ όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρολεύκ­ων» επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν πιο επιθετικοί και να έχουν συγκέντρωσ­η μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ντόι και Κάρμο, ενώ για τα άκρα της άμυνας έχουν «κλειδώσει» οι Ροντινέι και Ορτέγκα. Εσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπ­ουλος θα είναι λογικά οι τρεις χαφ, ενώ Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης.

 ?? ?? Ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρ­ος στο γεμάτο «Καραϊσκάκη».
Ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρ­ος στο γεμάτο «Καραϊσκάκη».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece