Kathimerini Greek

Τάλεντ σόου

- TΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΝΤΣΙΝΗ

αφίσα. Το υπόρρητο µήνυµα ήταν ότι σε αυτή τη δεξαµενή πρέπει να αναζητηθεί η εναλλακτικ­ή στον Μητσοτάκη. Αλλά ακόµη κι αυτό το µήνυµα αφέθηκε ασύντακτο και απροστάτευ­το – εύκολη λεία για τη µιντιακή λαιµαργία του Κασσελάκη, ο πηγαίος ναρκισσισµ­ός του οποίου του επέτρεψε όχι απλώς να κλέψει, αλλά να αρπάξει την παράσταση, µπροστά στα εµβρόντητα µάτια των συντελεστώ­ν της.

από τα καµαρίνια, για να αποφύγει τον συγχρωτισµ­ό του µε τους συγκεντρωµ­ένους –«αστεράτη» έξοδος από τη σκηνή, και όχι από την πλατεία–, ολοκλήρωσε θεατρικότα­τα το σχόλασµα της «πρωτοβουλί­ας», υποβιβάζον­τάς τη σε τάλεντ σόου που έχασε τον δρόµο του.)

(Η αποχώρησή του

Από αυτό το αλυσιδωτό σκηνικό ατύχηµα

δεν βγήκε ωφεληµένος µόνο ο Κασσελάκης. Βγήκε ωφεληµένος και ο απών Ανδρουλάκη­ς. Ο επίδοξος αµφισβητία­ς, που υποτίθεται ότι θα εξέφραζε µε την παρουσία του στην εκδήλωση την αγωνία για τις καθηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, εµφανίστηκ­ε µόνο για να απολογηθεί για τη συµµετοχή του. Ολόκληρη η χλωµή παρεύρεση του Μανώλη Χριστοδουλ­άκη θα µπορούσε να συνοψιστεί σε ένα «συγγνώµη, Νίκο, µη θυµώνεις. ∆εν είναι αυτό που νοµίζεις».

ο Τεµπονέρας να εµπνευστεί κάτι περισσότερ­ο από ένα τελετουργι­κό που κινητοποιε­ί από το κόµµα του µόνο τον Κοτσακά και τον Φωτόπουλο; Μπορεί η Αχτσιόγλου να φανταστεί κάτι περισσότερ­ο από τα καλέσµατα για ενοποίηση του χώρου τον οποίο η ίδια µόλις διέσπασε; Μπορεί ο Χριστοδουλ­άκης να περιγράψει µε τα στοιχειώδη ελληνικά του τι είναι αυτό που λείπει από το ΠΑΣΟΚ για να απεγκλωβισ­τεί από την τακτική του ώριµου φρούτου έναντι του φθίνοντος ΣΥΡΙΖΑ;

Οι τρεις απάντησαν στο ερώτηµα που οι ίδιοι έθεσαν («απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος;»). Η απάντηση ήταν ένα ουρανόµηκε­ς «έλα µου, ντε. Ποιος;».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece