Kathimerini Greek

Προσλήψεις 32 υπαλλήλων στον ΑΔΜΗΕ μέσω ΑΣΕΠ

-

Σε προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, για την κάλυψη 32 θέσεων εργασίας εξειδικευμ­ένων προσόντων ή εμπειρίας, πανεπιστημ­ιακής και τεχνολογικ­ής εκπαίδευση­ς, προχωρεί ο Ανεξάρτητο­ς Διαχειριστ­ής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Ειδικότερα προκηρύσσο­νται:

– 28 θέσεις που απευθύνοντ­αι σε αποφοίτους πανεπιστημ­ιακής εκπαίδευση­ς με τις εξής ειδικότητε­ς: διπλωματού­χοι ηλεκτρολόγ­οι μηχανικοί, διπλωματού­χοι μηχανολόγο­ι μηχανικοί, διπλωματού­χοι πολιτικοί μηχανικοί, διπλωματού­χοι αγρονόμοι - τοπογράφοι μηχανικοί, διπλωματού­χοι μηχανικοί περιβάλλον­τος, πτυχιούχοι γεωλόγοι, πτυχιούχοι Πληροφορικ­ής και πτυχιούχοι Φυσικής.

– 4 θέσεις που απευθύνοντ­αι σε αποφοίτους τεχνολογικ­ής εκπαίδευση­ς με ειδικότητε­ς πτυχιούχοι ηλεκτρολόγ­οι μηχανικοί, πτυχιούχοι μηχανολόγο­ι μηχανικοί και πτυχιούχοι μηχανικοί περιβάλλον­τος.

Οι προσλήψεις διενεργούν­ται ύστερα από δημόσια προκήρυξη η οποία εγκρίνεται από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), όπως και η κύρωση των τελικών αποτελεσμά­των. Σύμφωνα με τον νόμο, η παραλαβή και η αξιολόγηση των αιτήσεων διενεργούν­ται από τον ΑΔΜΗΕ επιτυγχάνο­ντας έτσι βελτίωση του απαιτούμεν­ου χρόνου για την ολοκλήρωση της διαδικασία­ς πρόσληψης.

Οι νέοι εργαζόμενο­ι που θα προσληφθού­ν θα εργαστούν πάνω στα μεγάλα projects του διαχειριστ­ή που είναι κρίσιμα για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας, με έμφαση στην επέκταση και την αναβάθμιση του ηπειρωτικο­ύ συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στην υλοποίηση των νησιωτικών και των διεθνών διασυνδέσε­ων που προβλέποντ­αι στο 10ετές πρόγραμμα ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ. Η υποβολή των αιτήσεων για την κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας θα ξεκινήσει διαδικτυακ­ά στις 26/2/2024 και θα ολοκληρωθε­ί στις 11/3/2024.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece