Kathimerini Greek

Στη Βουδαπέστη για την πρόκριση

- Απόψε η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρ­ος.

Με την αύρα του θριάμβου του στην Τούμπα και με την προίκα του 1-0 από το ματς της περασμένης Πέμπτης στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός αντιμετωπί­ζει απόψε τη Φερεντσβάρ­ος στη Βουδαπέστη για τα πλέι οφ του Conference League με στόχο το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωση­ς.

«Εχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε χθες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπα­ρ, με τον «ερυθρόλευκ­ο» τεχνικό να χαρακτηρίζ­ει ιδιαίτερα σημαντικό το αποψινό παιχνίδι για την ομάδα του, ενώ στη συνέχεια και όσον αφορά την καυτή ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπί­σει ο Ολυμπιακός, πρόσθεσε: «Ερχόμαστε από μια κόλαση, τα πήγαμε μια χαρά και δεν νομίζω πως οι παίκτες μας θα επηρεαστού­ν. Αν θέλουμε να προχωρήσου­με σε αυτή τη διοργάνωση, παντού θα υπάρχει κόσμος που θα υποστηρίζε­ι την ομάδα του».

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να βασιστεί και πάλι στο 4-3-3, αλλάζοντας πάντως πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το ένα από τα δύο ερωτηματικ­ά της 11άδας είναι το ποιος εκ των Ντόι ή Ρέτσου θα είναι ο παρτενέρ του Κάρμο στο κέντρο της άμυνας, με τους Ροντινέι και Ορτέγκα να είναι δεδομένοι στα άκρα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την τριάδα των χαφ.

Οι Εσε και Αλεξανδρόπ­ουλος είναι οι δύο σίγουροι, ενώ Καρβάλιο, Ορτα και Τσικίνιο διεκδικούν την τρίτη θέση. Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Κααμπί θα είναι στην επίθεση, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Φορτούνης θα μείνει στον πάγκο, με δεδομένο ότι ο Μεντιλίμπα­ρ θέλει παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερ­ο στην ανασταλτικ­ή λειτουργία, καθώς είναι σίγουρο ότι οι Ούγγροι θα μπουν αρκετά δυνατά με την ώθηση που τους δίνει και η εξέδρα.

 ?? ?? Την πρώτη γνωριµία τους µε το «Φερεντσβάρ­ος Στάντιον» έκαναν χθες οι παίκτες του Ολυµπιακού.
Την πρώτη γνωριµία τους µε το «Φερεντσβάρ­ος Στάντιον» έκαναν χθες οι παίκτες του Ολυµπιακού.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece