Kathimerini Greek

«Κλείδωσε» την έκτη θέση των πλέι οφ η Λαμία

-

Η 6η θέση η οποία οδηγεί στα πλέι οφ «κλείδωσε» από χθες, με τη Λαμία να την καταλαμβάν­ει για πρώτη φορά στην ιστορία της, αφήνοντας εκτός μάχης τον Αστέρα Τρίπολης που θα λάβει μέρος στα πλέι άουτ.

Η ομάδα της Αρκαδίας, ύστερα από ένα «χορταστικό» ματς, αναδείχθηκ­ε ισόπαλη 3-3 με την Κηφισιά, η οποία προηγήθηκε δύο φορές στο ματς. Την πρώτη με πέναλτι του Οζέγκοβιτς (14΄) και τη δεύτερη με τον Γιόβαντσιτ­ς (36΄). Οι γηπεδούχοι

είχαν ισοφαρίσει με τους Μιριτέλο (32΄) και Γιαμπλόνσκ­ι (40΄) και πήραν το προβάδισμα στις καθυστερήσ­εις του ημιχρόνου με τον Ρεγκίς.

Ωστόσο, στο 71΄ η ομάδα των βορείων προαστίων ισοφάρισε με τον Βαφέα, παίρνοντας έναν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Λαμία στο «αντίο» του Καρλίτος ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-1, μια ήττα όμως που δεν της στοιχίζει, καθώς ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Αρκάδες στην τελευταία αγωνιστική, υπερτερεί αφού έχει κερδίσει και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Οι γηπεδούχοι, που αγνοούσαν τη νίκη από τις 7 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Βόλο, είχαν ως οδηγό τον Αντζιέλσκι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 59΄ και πέτυχε τα δύο (61΄, 83΄) από τα τρία γκολ των «κυανόλευκω­ν».

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 2΄ με τον Γιουμπιτάν­α, ο

οποίος στο 69΄ αποβλήθηκε, η Λαμία ισοφάρισε με τον Σλίβκα στο 26΄, ενώ ο διαιτητής ακύρωσε τρία γκολ, δύο των γηπεδούχων και ένα των φιλοξενουμ­ένων.

Στον Βόλο, η τοπική ομάδα κόντρα στον ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δέκα παιχνίδια. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Λάρσον (13΄), με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την ανατροπή με τέρματα των Βούρου (31΄ αυτ.), Σιέλη (61΄) και Μπερτόγλιο (70΄).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece