Kathimerini Greek

Επιστροφή στην Ευρωλίγκα με δυνατό τεστ για ΠΑΟ

-

Την υπέρβαση αναζητεί απόψε ο Παναθηναϊκ­ός AKTOR, ο οποίος δοκιμάζετα­ι στη Μαδρίτη απέναντι στην πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας Ρεάλ, για την 27η αγωνιστική της διοργάνωση­ς. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με ελλείψεις, καθώς ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούν­μπο. Αντίθετα, πάντως, ο Παναθηναϊκ­ός AKTOR αναμένεται να έχει στο πλευρό του αρκετούς οπαδούς του, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογία­ς. Ο Τούρκος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του πλήρη προσοχή για 40 λεπτά και να μην επιτρέψουν στους Ισπανούς να βρουν τον καταιγιστι­κό πολλές φορές ρυθμό τους. Σε δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκη­ς επισήμανε ότι το συγκεκριμέ­νο ματς είναι ένα πολύ καλό τεστ και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι

να παρουσιαστ­ούμε έτοιμοι κόντρα σε μια ομάδα που είναι η καλύτερη στην Ευρωλίγκα. Αλλά κι εμείς δεν απέχουμε πολύ. Είμαστε στον Παναθηναϊκ­ό και σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι να νικάμε».

Από την άλλη, ο προπονητής

της Ρεάλ, Τσους Ματέο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκ­ό AKTOR: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικο­ί απέναντι σε μια ομάδα που γίνεται όλο και καλύτερη. Είναι ένας αντίπαλος που σε ωθεί στα όρια και παίζουν όλο και καλύτερα

ως ομάδα. Η θέση του Παναθηναϊκ­ού στη βαθμολογία δείχνει αυτή τη βελτίωση. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες κορυφαίας ποιότητας. Βελτιώνοντ­αι συνεχώς και ο προπονητής τους κάνει σπουδαία δουλειά. Ο Παναθηναϊκ­ός διεκδικεί θέση στα πλέι οφ και στο Final 4», τόνισε μεταξύ άλλων.

Επίσης απόψε παίζουν: Αλμπα Βερολίνου - Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βίρτους Μπολόνια - Βαλένθια και Παρτιζάν - Αναντολού Εφές.

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στο Κάουνας για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις με τρία σοβαρά προβλήματα. Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκη­ς, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμ­ούς τους και δεν θα ακολουθήσο­υν την αποστολή. Υπενθυμίζε­ται πως εκτός μάχης είναι και ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ.

 ?? ?? Πολλή δουλειά αναµένεται να έχει απόψε ο Ντίνος Μήτογλου στη Μαδρίτη.
Πολλή δουλειά αναµένεται να έχει απόψε ο Ντίνος Μήτογλου στη Μαδρίτη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece