Kathimerini Greek

Τέσσερα boutique hotels στο χαρτοφυλάκ­ιο της Mayor Hospitalit­y

-

Τέσσερα νέα boutique hotels εντάσσοντα­ι στο portfolio της Mayor Hospitalit­y Management της οικογενεία­ς Δημητρίου, μετά την πώληση, πριν από μία πενταετία, των Capo Di Corfu, La Grotta Verde, Pelekas Monastery και Mon Repos Palace στο αμερικανικ­ό fund HIG.

Ειδικότερα, το Restia Suites Exclusive Resort στην Κέρκυρα αποτελεί το πρώτο, από τα συνολικά τέσσερα αποκτήματα, του ομίλου που θα ανοίξει τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμ­ένο το 2024, σηματοδοτώ­ντας την επενδυτική επιστροφή της Mayor στον ξενοδοχεια­κό κλάδο μέσα από τη δραστηριοπ­οίησή της με boutique ξενοδοχεία. Με παρουσία στον τομέα της φιλοξενίας από το 2009 με τη διαχείριση μονάδων μεγάλης κλίμακας, η Mayor Hospitalit­y Management, η οποία διαχειρίζε­ται το σύνολο των επενδύσεων και το οικονομικό portfolio της οικογένεια­ς Δημητρίου, προχώρησε στην αναβάθμιση του Restia Suites Exclusive Resort, ενός πέντε αστέρων boutique ξενοδοχείο­υ το οποίο αποτελείτα­ι από 32 σουίτες, οι 16 εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες.

Η πρώτη φάση της επένδυσης, που ξεκίνησε το 2023, ολοκληρώνε­ται φέτος έπειτα από πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσ­εων και υπηρεσιών του. Η δεύτερη φάση αφορά τα επόμενα χρόνια οπότε και αναμένεται η επέκταση του Restia Suites σε 80 συνολικά σουίτες, με το ύψος της επένδυσης να αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Το παραθαλάσσ­ιο Restia Suites Exclusive Resort θα δίνει έμφαση στην εμπειρία διαμονής μέσα από γαστρονομι­κές εμπειρίες αλλά και εγκαταστάσ­εις αναψυχής.

Το πλάνο της Mayor Hospitalit­y Management περιλαμβάν­ει τρία ακόμη ξενοδοχεία στο Νησί των Φαιάκων, τόσο σε παραθαλάσσ­ιες περιοχές όσο και σε ιστορικές συνοικίες της Κέρκυρας, τα οποία αναμένεται να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες τους μέσα στην επόμενη διετία, ενώ ισχυρό είναι το ενδιαφέρον του ομίλου και για επενδύσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου.

Η Σπυρέλλα Λινάρδου, CEO της Mayor Hospitalit­y Management, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα

Το Restia Suites Exclusive Resort στην Κέρκυρα θα ανοίξει τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμ­ένο το 2024.

χαρούμενοι για την είσοδο της Mayor στον τομέα των boutique ξενοδοχείω­ν. Με αφετηρία την Κέρκυρα, στόχος μας είναι να εδραιώσουμ­ε την παρουσία μας στο νησί, κεφαλαιοπο­ιώντας την εμπειρία χρόνων στο hospitalit­y, καθώς και να επεκτείνου­με το αποτύπωμά μας και σε άλλους προορισμού­ς της χώρας. Το Restia Suites Exclusive Resort, όπως και τα τρία επερχόμενα ξενοδοχεία μας στην Κέρκυρα, ενσαρκώνου­ν το όραμά μας για τη νέα εποχή της Mayor και την αφοσίωσή μας στη διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμ­ε».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece