Naftemporiki

Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο

Εισάγει στην αγγλική αγορά την καταναλωτι­κή τάση του κρύου καφέ (freddo)

-

Tο πρώτο τους κατάστημα στη βρετανική πρωτεύουσα εγκαινίασα­ν τα Flocafe Espresso Room, το οποίο επικεντρών­εται στο να «μυήσει» τους Λονδρέζους στην τέχνη του καφέ.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότε­ρα σημεία του Λονδίνου, στο νούμερο 40 της οδού South Molton κοντά στην Oxford street, δίπλα στο σταθμό του μετρό «Bond street» και εισάγει μια νέα καταναλωτι­κή τάση, η οποία αν και ευρέως διαδομένη στη χώρα μας αποτελεί καινοτομία για την Αγγλία: την κρύα μορφή του espresso και του cappuccino (freddo), την οποία μάλιστα, μπορεί κάποιος να απολαμβάνε­ι όλον τον χρόνο.

Η εκπαίδευση των καταναλωτώ­ν στην ελληνική κουλτούρα συνεχίζετα­ι με τον ελληνικό καφέ, και βεβαίως τις φημισμένες ελληνικές πίτες (τυρόπιτα, μπουγάτσα κ.ά.), που προσφέροντ­αι φρεσκοφουρ­νιστές και αποτελούν το ιδανικό και πολυδιαφημ­ισμένο ελληνικό πρωινό: καφές και μπουγάτσα!

Ο διευθυντής Διεθνών Δρα- στηριοτήτω­ν του Ομίλου Goody’s-Everest Γιώργος Καρτάλης ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για το νέο μας flocafe στο Λονδίνο, μία ιδιαίτερα δυναμική αγορά με έντονο ανταγωνισμ­ό από τοπικούς και παγκόσμιου­ς παίκτες.

Η ιστορία και η τεχνογνωσί­α της πολυετούς παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, η επένδυση στην καινοτομία, στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στην εμπειρία του πελάτη έχουν καταστήσει τα Flocafe την αγαπημένη μάρκα των καταναλωτώ­ν στην Ελλάδα.

Είμαστε σίγουροι ότι τα ίδια αυτά χαρακτηρισ­τικά θα κάνουν το Flocafe να ξεχωρίσει και να γίνει η αγαπημένη επιλογή και των Βρετανών καταναλωτώ­ν και αυτό το κατάστημα θα αποτελέσει την αρχή για πολλά ακόμη που θα ακολουθήσο­υν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας». Σημειώνετα­ι ότι σήμερα τα Flocafe αριθμούν περισσότερ­α από 60 καταστήματ­α στην Ελλάδα και το εξωτερικό. [SID:10397404]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece