Naftemporiki

Δύσκολη αποστολή για ΑΕΚ και ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκ­ός υποδέχεται την ΑïΚ Στοκχόλμης

- Θεσσαλονίκ­η:

Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ ρίχνονται απόψε οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογι­κή διοργάνωση της UEFA. Την αρχή θα κάνει ο Παναθηναϊκ­ός, που υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ΑΪΚ Στοκχόλμης (21:00), θα ακολουθήσε­ι ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ (21:45), ενώ τελευταία παίζει η ΑΕΚ, η οποία καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν (22:00).

Η Ένωση και οι Ηπειρώτες θα έχουν την πιο δύσκολη αποστολή, μιας και οι αντίπαλοί τους είναι ομάδες που στα… χαρτιά έχουν τον πρώτο λόγο. Η ΑΕΚ τα- ξίδεψε στη Γαλλία χωρίς τα δύο τελευταία της μεταγραφικ­ά αποκτήματα, τους Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες (κρίθηκαν ανέτοιμοι), και θα επιδιώξει να πετύχει γκολ για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη εβδομάδα.

Μετά τον θρίαμβο επί της Οντ Γκρένλαντ και την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία του, ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να κάνει άλλη μία υπέρβαση απέναντι στη σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτικότε­ρη Άλκμααρ. Οι Ηπειρώτες θα παίξουν χωρίς άγχος, δεν θα έχουν μαζί τους τον τραυματία Νικολιά, ωστόσο άπαντες θεωρούν ότι η ολλαν- δική ομάδα δεν είναι «μεγαθήριο» και με λίγη τύχη μπορούν να βρεθούν στα πλέι οφ της διοργάνωση­ς.

Ο Παναθηναϊκ­ός είναι η μοναδική από τις τρεις ελληνικές ομάδες που θα βρει απέναντί της έναν αντίπαλο σαφώς στα μέτρα της. Η ΑΪΚ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Χάμαρμπι στο ντέρμπι του σουηδικού πρωταθλήμα­τος, εφόσον όμως οι «πράσινοι» πιάσουν καλή απόδοση τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν από σήμερα ένα σκορ που θα τους επιτρέψει να μεταβούν στην Στοκχόλμη την επόμενη εβδομάδα με τον… αέρα της πρόκρισης.

[SID:10397566] Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι, από βόρειες διευθύνσει­ς 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασί­α, από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινέ­ς και απογευματι­νές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασί­α θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

 ??  ?? Ο Χοσέ Βάργκας (αριστερά)κατάτηχθεσ­ινή αναχώρησητ­ηςΑΕΚμεπρο­ορισμότηΓα­λλία, όπουσήμερα­θααντιμετω­πίσειτηΣεν­τΕτιέν γιαταπροκρ­ιματικάτου­ΓιουρόπαΛι­γκ.
Ο Χοσέ Βάργκας (αριστερά)κατάτηχθεσ­ινή αναχώρησητ­ηςΑΕΚμεπρο­ορισμότηΓα­λλία, όπουσήμερα­θααντιμετω­πίσειτηΣεν­τΕτιέν γιαταπροκρ­ιματικάτου­ΓιουρόπαΛι­γκ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece