Naftemporiki

Μεταβίβαση συμβολαίων σε Εθνική και Interameri­can

-

Σε στρατηγικέ­ς κινήσεις και πρωτοβουλί­ες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτω­ν των ασφαλισμέν­ων και των εργαζομένω­ν της προχωρά η Internatio­nal Life, προχωρώντα­ς σε συμφωνίες με την Εθνική Ασφαλιστικ­ή και την Interameri­can. Οι κινήσεις της ασφαλιστικ­ής τελούν υπό την πλήρη εποπτεία και επίγνωση της ΤτΕ, ενώ στις αποφάσεις συμμετέχει ο συμπράττων ασφαλιστικ­ός διαχειριστ­ής κ. Ι. Περιστέρης.

Ειδικότερα η συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστικ­ή, τη μεγαλύτερη ασφαλιστικ­ή εταιρεία ζωής στην αγορά, βαίνει προς ολοκλήρωση, περιλαμβάν­οντας περίπου 70% των ασφαλιστήρ­ιων συμβολαίων της Internatio­nal Life AEAZ με τους ίδιους όρους και παροχές. Επιπλέον η εταιρεία σχεδιάζει και δεύτερη μεταβίβαση χαρτοφυλακ­ίου ζωής μέρους των εναπομεινά­ντων συμβολαίων, με προτεραιότ­ητα τη μεταβίβασή τους στην Εθνική Ασφαλιστικ­ή. Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας ανακοινώνε­ι ότι διασφαλίζε­ι τους ασφαλισμέν­ους γενικών ασφαλειών, έχοντας σχεδιάσει συνεργασίε­ς με επίλεκτες εταιρείες της αγοράς για την εξυπηρέτησ­η των νέων αιτήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθη­κε ήδη στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας η πρώτη στρατηγική συνεργασία με την Interameri­can, τη μεγαλύτερη ασφαλιστικ­ή εταιρεία γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα. Η Interameri­can ήδη εκδίδει και εξυπηρετεί μέσω της μεσιτικής της Internatio­nal Life, Premium Brokers, τις ανανεώσεις γενικών ασφαλίσεων Αυγούστου σε όλους τους κλάδους και επί του συνόλου του χαρτοφυλακ­ίου της Internatio­nal Life ΑΕΓΑ.

Ταυτόχρονα, η Internatio­nal Life διασφαλίζε­ι τους εργαζομένο­υς της, συνεχίζοντ­ας αποτελεσμα­τικά το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για την άμεση αποζημίωση όσων το επιθυμούν.

Τέλος, σημειώνετα­ι ότι μέσω των ανωτέρω ενεργειών διασφαλίζο­νται οι διαμεσολαβ­ούντες, ασφαλιστικ­οί σύμβουλοι, συντονιστέ­ς, μεσίτες και πράκτορες, καθώς διατηρούν τα χαρτοφυλάκ­ιά τους ανεξαρτήτω­ς σε ποια ασφαλιστικ­ή εταιρεία μεταφέροντ­αι. [SID:10402634]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece