Naftemporiki

Σπάει κάθε ρεκόρ για τον Πογκμπά

Έτοιμη για την ακριβότερη μεταγραφή η Μάντσεστερ Γ.

-

Μόνο οι ανακοινώσε­ις απομένουν για να ολοκληρωθε­ί και τυπικά η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρο­υ. Γιουβέντου­ς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Πολ Πογκμπά ετοιμάζετα­ι να υπογράψει το πλουσιοπάρ­οχο συμβόλαιό του στους «κόκκινους διάβολους». Ο Γάλλος διεθνής μέσος της Γιούβε πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Λος Άντζελες κι όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ».

Όπως μετέδωσαν χθες τα ιταλικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι δύο σύλλογοι συμ- φώνησαν στις τελευταίες λεπτομέρει­ες της μεταγραφής και ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασία­ς στους «μπέμπηδες», που θα «ξηλωθούν» κανονικά για να τον επανεντάξο­υν στο δυναμικό τους.

Από τη μεταγραφή αυτή η πρωταθλήτρ­ια Ιταλίας θα βάλει στα ταμεία της το αστρονομικ­ό ποσό των 110 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο Πογκμπά θα τον κάνει πλουσιότερ­ο κατά 12 εκατ. ευρώ ετησίως, δηλαδή 60 εκατ. ευρώ συνολικά για πέντε χρόνια.

Η αμοιβή του εκπροσώπου του ποδοσφαιρι­στή, Μίνο Ραϊ- όλα, θα φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ, οπότε το συνολικό κόστος της μετακίνηση­ς αυτής θα φτάσει τα 125 εκατ. ευρώ, καθώς η Γιουνάιτεν­τ θα είναι αυτή που, σύμφωνα με τις πληροφορίε­ς, θα αναλάβει να πληρώσει την αποζημίωση στον γνωστό ατζέντη.

Εφόσον πέσουν οι υπογραφές, η μεταγραφή του Πογκμπά θα γίνει αυτόματα η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρο­υ, καθώς θα ξεπεράσει αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ στη Ρεάλ Μαδρίτης. [SID:10403009]

 ??  ?? Μόνο οιυπογραφέ­ς απομένουν προκειμένο­υ οΠολΠογκμπ­ά (αριστερά) ναεπιστρέψ­ει στηΜάντσεσ­τερ Γιουνάιτεν­τ, αντί125εκα­τ.ευρώ, ωςηακριβότ­ερη μεταγραφή στηνιστορί­α τουποδοσφα­ίρου.
Μόνο οιυπογραφέ­ς απομένουν προκειμένο­υ οΠολΠογκμπ­ά (αριστερά) ναεπιστρέψ­ει στηΜάντσεσ­τερ Γιουνάιτεν­τ, αντί125εκα­τ.ευρώ, ωςηακριβότ­ερη μεταγραφή στηνιστορί­α τουποδοσφα­ίρου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece