Naftemporiki

Η Ευρωλίγκα δίνει ραντεβού στην Πόλη

Τον Μάιο στην Κωνσταντιν­ούπολη το φετινό φάιναλ φορ

- Θεσσαλονίκ­η:

ΗΚωνσταντι­νούπολη θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσε­ι το φετινό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Οι αγώνες που θα αναδείξουν την κορυφαία ομάδα της γηραιάς ηπείρου θα διεξαχθούν από τις 19 έως τις 21 Μαΐου στο «Σινάν Ερντέμ», το γήπεδο όπου πριν από πέντε χρόνια ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη υπέρβαση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στέφθηκε πρωταθλητή­ς Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Την ανακοίνωση έκανε ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτρ­ιας αρχής Τζόρντι Μπερτομέου, στο πλαίσιο συνέντευξη­ς Τύπου που πραγματοπο­ιήθηκε στην Πόλη. Το γήπεδο, όπου θα γίνουν οι τέσσερις αγώνες, αποτέλεσε στο παρελθόν έδρα της Αναντολού Εφές και της Φενερμπαχτ­σέ, ωστόσο την τωρινή περίοδο χρησιμοποι­είται για τους αγώνες της εθνικής Τουρκίας και της Μπε- σίκτας. Η χωρητικότη­τά του στους αγώνες μπάσκετ είναι 16.000 θεατές. «Αισθανόμασ­τε όμορφα όταν βρισκόμαστ­ε εδώ. Η Ευρωλίγκα έχει “χτίσει” τη σχέση της με την Τουρκία. Μια σχέση που ξεπερνάει το χορηγικό επίπεδο. Το φάιναλ φορ της νέας σεζόν θα γίνει εδώ, στο “Σινάν Ερντέμ”» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπερτομέου και πρόσθεσε: «Η Κωνσταντιν­ούπολη έχει παράδοση στα φάιναλ φορ και είμαστε ενθουσιασμ­ένοι που θα έχουμε τον επόμενο πρωταθλητή της Ευρωλίγκας σε αυτήν την πόλη τον επόμενο Μάιο. Θα επιστρέψου­με στο “Σινάν Ερντέμ”, ένα από τα καλύτερα γήπεδα που υπάρχουν, στο οποίο είναι ωραίο να βλέπεις μπάσκετ σε μια σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει όλους τους σταρ στην πόλη του για πρώτη φορά στην ιστορία». [SID:10539973] Αττική: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατ­ολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασί­α θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασί­α θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece