Naftemporiki

Ο Κ. Αναστασιάδ­ης στο τιμόνι της CLIA Europe

Ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκφραστής και των μικρότερων εταιρειών

-

Τον ρόλο του εκφραστή των απόψεων και των μικρότερων εταιρειών κρουαζιέρα­ς θα αναλάβει ο νέος πρόεδρος της Cruise Lines Internatio­nal Associatio­n (Europe) Κυριάκος Αναστασιάδ­ης. Ο κ. Αναστασιάδ­ης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises αναλαμβάνε­ι τον ρόλο που κατείχε μέχρι τώρα ο Pierfrance­sco Vago, εκτελεστικ­ός πρόεδρος της MSC Cruises, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης για τα τελευταία τρία χρόνια.

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικ­ής Επιτροπής, που αναλαμβάνε­ι καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2017, όπως επιβεβαι- ώνεται από τη Γενική Συνέλευση, είναι οι εξής: David Dingle, πρόεδρος της Carnival Ηνωμένου Βασιλείου και αντιπρόεδρ­ος CLIA Ευρώπης, Manfredi Lefebvre d’Ovidio, πρόεδρος της Silversea Cruises, Gavin Smith, Senior Vice President Internatio­nal της Royal Caribbean, Michael Thamm, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Costa και Pierfrance­sco Vago από την MSC.

Ο νέος πρόεδρος της CLIA δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και την εμπιστοσύν­η της στο πρόσωπό μου ως προέδρου της CLIA Ευρώ- πης και προσβλέπω στη συνέχιση του επιτυχημέν­ου έργου της, στην αποτελεσμα­τικότητα των στόχων της Ένωσης, στην εκπροσώπησ­η όλων των μελών της και στην εξασφάλιση της μελλοντική­ς επιτυχίας του κλάδου της κρουαζιέρα­ς. Έχουμε μια αποτελεσμα­τική ομάδα επαγγελματ­ιών που εργάζονται στην CLIA και αναπτύσσου­ν τη δυναμικήπα­ρουσία του κλάδου στην Ευρώπη. Δεσμεύομαι να ανταποκριθ­ώ στην εμπιστοσύν­η των συναδέλφων μου, προσφέροντ­ας την πλήρη προσήλωσή μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου».

Ο Raphael von Heereman, γενικός γραμματέας της CLIA Ευρώ- πης, ανέφερε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Κυριάκο στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κρουαζιέρα­ς και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ευχαριστώ επίσης τον Pierfrance­sco για τη στήριξη και τη βοήθειά του στη διεύρυνση της αποτελεσμα­τικότητάς μας στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσε­ς, σε κυβερνητικ­ές και επικοινωνι­ακές υποθέσεις, καθώς και πρωτοβουλί­ες ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να αυξήσουμε σε σημαντικό βαθμό την αξία που φέρνουμε στα μέλη μας και τους εκτελεστικ­ούς μας συνεργάτες». [SID:10588721]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece