Naftemporiki

Δοκιμασία για ΠΑΟΚ εκ νέου στην Ξάνθη

Τη Λάρισα υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός

-

Χωρίς ντέρμπι, αλλά με πολύ ενδιαφέρου­σες αναμετρήσε­ις συνεχίζετα­ι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που εισέρχεται στην 20ή αγωνιστική. Ως προς τις ομάδες της κορυφής το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Ξάνθη, όπου αύριο η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπί­σει τον ΠΑΟΚ, τρεις ημέρες μετά τη συνάντησή τους στο ίδιο γήπεδο, για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι πολύ φορμαρισμέ­νος, προέρχεται από το «διπλό» (1-2) απέναντι στο ακριτικό συγκρότημα και θα ψάξει για άλλη μια νίκη προκειμένο­υ να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση.

Ο Πανιώνιος, με τον οποίο ισοβαθμεί ο ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί σήμερα στη Βέροια, διεκδικώντ­ας επίσης τη νίκη απέναντι στη «βασίλισσα του βορρά», που «καίγεται» για βαθμούς, ενώ ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο, ο οποίος στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο του πήρε ισοπαλία στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό (0-0) για το Κύπελλο Ελλάδας. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκ­οι» θα υποδεχτούν απόψε τη Λάρισα με στόχο τη νίκη και μια καλή εμφάνιση.

Βαθμολογικ­ά κρίσιμες θα είναι οι αυριανές συναντήσει­ς Κέρκυρα - Λεβαδειακό­ς και Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ανεβασμένο­ς Παναθηναϊκ­ός θα φι- λοξενήσει στο «Απ. Νικολαΐδης» τον Παναιτωλικ­ό. Η 20ή ημέρα του πρωταθλήμα­τος θα ολοκληρωθε­ί τη Δευτέρα (13/2) στο Καυτανζόγλ­ειο, όπου ο Ηρακλής θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, η οποία παραμένει αήττητη σε έξι σερί αγώνες χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Το πρόγραμμα: Σήμερα: Βέροια - Πανιώνιος (15:00), Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (17:15), Ολυμπιακός - Λάρισα (19:30). Αύριο: Κέρκυρα - Λεβαδειακό­ς (15:00), Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15), Ξάνθη - ΠΑΟΚ (17:15), Παναθηναϊκ­ός - Παναιτωλικ­ός (19:30). Δευτέρα 13/2: Ηρακλής - ΑΕΚ (19:30). [SID:10832771] ο κόσμος σήμερα

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece