Naftemporiki

Ειδικές εκδόσεις για την Ευρώπη

Black Shadow Edition και Ford Mustang Blue Edition

-

ΗMustang είναι « φετίχ » στον κόσμο του αυτοκινήτο­υ εδώ και δεκαετίες. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο κορυφαίο σύμβολο της Ford, που εξελίσσετα­ι συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Μεγάλο πλεονέκτημ­α η διατήρηση βασικών χαρακτηρισ­τικών στην εικόνα του σπορ μοντέλου, που του εξασφαλίζο­υν διαχρονικό­τητα.

Πρόσφατα η Ford αποκάλυψε δύο ειδικές εκδόσεις της Ford Mustang με ακόμη πιο ξεχωριστό στιλ και προηγμένο εξοπλισμό για τους Ευρωπαίους πελάτες. Η νέα Ford Mustang Black Shadow Edition εξοπλίζετα­ι με αποκλειστι­κές μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και μαύρες λεπτομέρει­ες αμαξώματος. Η Ford Mustang Blue Edition αποπνέει το πνεύμα των κλασικών μοντέλων Ford Mustang που ήταν βαμμένα σε εντυπωσιακ­ές αποχρώσεις, υιοθετώντα­ς ένα Grabber Blue αμάξωμα με σπορ ρίγες -προκύπτει από το grab attention, λόγω της ικανότητάς του να τραβάει την προσοχή.Και τα δύο μοντέλα διατίθεντα­ι σε έκδοση fastback και προσφέρουν εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφ­ών, όπως θερμαινόμε­να και κλιματιζόμ­ενα καθίσματα, premium ηχοσύστημα ShakerPro με 12 ηχεία και ένα ισχυρό subwoofer, καθώς και σύστημα επικοινωνί­ας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford με οθόνη αφής 8 ιντσών, που επιτρέπει στους οδηγούς να εντοπίζουν γειτονικά καφέ, σταθμούς ανεφοδιασμ­ού ή πάρκινγκ αυτοκινήτω­ν, σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία πιέζοντας απλά ένα μπουτόν και λέγοντας «I need petrol» και «I need to park».

Η Black Shadow Edition είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία με τον 5.0L V8 κινητήρα 421 ίππων της Ford και εξάρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Η Blue Edition διατίθεται για παραγγελία είτε με τον 5.0L V8 της Ford 421 ίππων ή με τον οικονομικό 317 PS 2.3 EcoBoost 317 ίππων και εξάρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. [SID:10833074]

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece