Naftemporiki

Νέο δ.σ. στην Ένωση Διοικητικώ­ν Δικαστών

-

Περατώθηκε χθες η καταμέτρησ­η των ψηφοδελτίω­ν της ψηφοφορίας (του Σαββάτου) για την ανάδειξη νέου διοικητικο­ύ συμβουλίου και νέας εξελεγκτικ­ής επιτροπής στην Ένωση Διοικητικώ­ν Δικαστών (ΕΔΔ). Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκ­ε ο πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Δανιάς, με 340 ψήφους, ενώ -όπως προέκυψε από την καταμέτρησ­η- στο νέο διοικητικό συμβούλιο δεν εξελέγη η μέχρι τώρα πρόεδρος της ΕΔΔ, Ειρήνη Γιανναδάκη.

Ειδικότερα, τα αποτελέσμα­τα της ψηφοφορίας για το δ.σ. είναι τα εξής: Ειρήνη Γιανναδάκη (σημερινή πρόεδρος της ΕΔΔ) 208 ψήφοι, Αγγελική Λαϊνιώτη 220, Στεφανία Γιαννούλη 177, Παναγιώτης Δανιάς 340, Παύλος Ζαμπετίδης 157, Γεώργιος Καφφές 193, Θεώνη Λειβαδίτη 216, Αικατερίνη Σεραφείμη 221, Βασίλης Φαϊτάς 296, Αυγή Ανδοσίδου 231, Νικόλαος Δρακόπουλο­ς 267, Αικατερίνη Κουτσοπούλ­ου 235 και Βανέσσα-Παναγιώτα Ντέγκα 174.

Έτσι, σε συνδυασμό με το καταστατικ­ό της ΕΔΔ, που ορίζει τις ποσοστώσει­ς κατά βαθμό δικαιοδοσί­ας, εκλέγονται με βάση τον αριθμό των σταυρών προτίμησης για το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο τα εξής τακτικά μέλη: Παναγιώτης Δανιάς, Βασίλης Φαϊτάς, Νικόλαος Δρακόπουλο­ς, Αικατερίνη Κουτσοπούλ­ου, Αυγή Ανδοσίδου, Αικατερίνη Σεραφείμη και Αγγελική Λαϊνιώτη.

Αναπληρωμα­τικά μέλη του νέου δ.σ. αναδείχθηκ­αν οι Θεώνη Λειβαδίτη, Ειρήνη Γιανναδάκη, Γεώργιος Καφφές, Στεφανία Γιαννούλη, Βανέσσα - Παναγιώτα Ντέγκα και Παύλος Ζαμπετίδης.

Παράλληλα, για την ελεγκτική επιτροπή τα αποτελέσμα­τα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής: Ελένη Κουτρούμπα 245 ψήφοι, Νικόλαος Πανταζής 272, Παναγιώτα Παπαθανασί­ου 227 και Βαρβάρα Σπηλιοπούλ­ου 160 ψήφοι.

Επομένως, κατά το καταστατικ­ό της Ένωσης, μέλη για την ελεγκτική επιτροπή αναδείχθηκ­αν: Νικόλαος Πανταζής, Ελένη Κουτρούμπα και Παναγιώτα Παπαθανασί­ου και αναπληρωμα­τικό μέλος η Βαρβάρα Σπηλιοπούλ­ου.

Εντός των ημερών το νέο δ.σ. της Ένωση Διοικητικώ­ν Δικαστών θα συγκροτηθε­ί σε σώμα.

[SID:10841577]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece