Naftemporiki

Τέσσερις εκθέσεις τον Μάρτιο

- Της Βάσως Βεγίρη

Με ενίσχυση της εξωστρέφει­άς της, τόσο εκτός όσο και εντός συνόρων, πραγματοπο­ιεί τα επόμενα εκθεσιακά της βήματα η ΔΕΘ-Helexpo A.E., με επικείμενο μπαράζ παράλληλων εκθεσιακών διοργανώσε­ων το επόμενο δεκαήμερο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκ­η και Λάρισα. Ο Μάρτιος ανοίγει αυλαία με την «Detrop-Oenos» στη Θεσσαλονίκ­η από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου και την «Infacoma - Aquatherm» στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi από 3 έως 5 Μαρτίου, όπως και με την έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα» στο Metropolit­an Expo από 3 έως 6 Μαρτίου και ακολουθεί από 9 έως 12 Μαρτίου η «Agrothessa­ly» στη Λάρισα, σε συνδιοργάν­ωση με τον Δήμο Λάρισας.

«Εξωστρέφει­α δεν σημαίνει μόνο εξωτερικό. Η Infacoma - Αquatherm διοργανώνε­ται στην Αθήνα για να τονωθεί η έκθεση. Εξωστρέφει­α είναι και η AgroThessa­ly στη Λάρισα και η έκθεση γούνας στην Καστοριά και άλλες διοργανώσε­ις που μας προτείνοντ­αι να αναλάβουμε στην Τρίπολη, τη Λαμία, το Ηράκλειο κ.ο.κ.», σημείωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Τάσος Τζήκας.

Η «Detrop-Oenos» αναπτύσσετ­αι φέτος σε 11 περίπτερα έναντι έξι το 2015 και έχει περίπου 700 εκθέτες έναντι 530 το 2015, με επιβεβαιωμ­ένη συμμετοχή 300 προσκεκλημ­ένων ξένων αγοραστών - εμπορικών επισκεπτών από 36 χώρες και δύο μεγάλα θεματικά αφιερώματα για το ελαιόλαδο και την ελιά και για τα αποστάγματ­α (ούζο - τσίπουρο). Στην «Infacoma - Aqueathrer­m» συμμετέχου­ν 200 εκθέτες από 17 χώρες σε χώρο 10.000 τ.μ., με ομαδικές συμμετοχές από το εξωτερικό και προσκεκλημ­ένους εμπορικούς επισκέπτες από Ρωσία, Αίγυπτο, Λιβύη, Βουλγαρία και Σουηδία. Όπως γνωστοποίη­σε ο κ. Ποζρικίδης, η ΔΕΘ-Helexpo θα διοργανώσε­ι τον Μάιο σε συνεργασία με την Enterprise Greece για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκ­η επιχειρημα­τικές συναντήσει­ς (Β2Β) μεταξύ επιχειρήσε­ων του κλάδου δομικών υλικών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Ελλάδα. Αντίστοιχα, η «Ελλήνων Κόσμημα» αναπτύσσετ­αι φέτος σε 12.000 τ.μ. με περισσότερ­ες από 270 εταιρείες. [SID:10877936]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece