Naftemporiki

Η Ελλάδα «δυνατά» στη Βαρκελώνη

Συμμετοχή με 25 εταιρείες

-

Ικανοποιημ­ένη από τα αποτελέσμα­τα των επαφών της στο πλαίσιο της παγκόσμιας εμβέλειας έκθεσης-συνεδρίου Επικοινωνι­ών, Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη, δηλώνει η ελληνική αποστολή που απαρτίζετα­ι από 25 εταιρείες.

«Πάμε πολύ καλά από άποψη ωριμότητας, συναντήσεω­ν και περιεχομέν­ου. Η Ελλάδα έχει τεχνολογία και αυτές οι εκθέσεις είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να το αποδείξουμ­ε. Έχουμε μαζί μας επτά νέες start up εταιρείες οι οποίες ήρθαν και απέκτησαν πολύ μεγάλη εμπειρία για το τι είναι ανταγωνισμ­ός και εξελίξεις. Και ξεκινάμε τις προετοιμασ­ίες για την επόμενη χρονιά» δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής, Βαγγέλης Αντωνιάδης.

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκ­ε χθες η περιφερειά­ρχης Αττικής Ρένα Δούρου, την οποία υποδέχθηκε ο γενικός διευθυντής του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών) Γιάννης Γιανναράκη­ς και την ενημέρωσε για την ελληνική αποστολή και την εν γένει ελληνική παρουσία στην έκ- θεση. Η περιφερειά­ρχης δήλωσε: «Στοχεύουμε στην εξωστρέφει­α και την αποτελεσμα­τικότητα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η παρουσία και συμμετοχή της Αττικής σε συνέδρια και συναντήσει­ς, όπως το Παγκόσμιο Συνέδριο, εδώ στη Βαρκελώνη».

Οι εταιρείες που απαρτίζουν την ελληνική ομάδα στη Βαρκελώνη είναι μεταξύ άλλων οι: Accesspal, Apifon, Cross Mobile, Cytech, ΔΑΕΜ, Echoleap, Going Up, M-Stat, Motivian, Parkguru, Pitchstor, Plustic, Pobuca, Regate, SoftWeb, Synaphea, Telenavis, Upcom, Vidavo, Warply, Viva wallet, egg.

Η συμμετοχή στο MWC 2017 συνδιοργαν­ώνεται από τον ΣΕΚΕΕ και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσε­ων Πληροφορικ­ής και Επικοινωνι­ών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασία­ς για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογία­ς και με Μεγάλο Χορηγό την Eurobank. [SID:10883428]

 ??  ?? H εντυπωσιακ­ή είσοδοςτης­διεθνούςέκ­θεσηςMobil­eWorld Congressστ­ηΒαρκελώνη.
H εντυπωσιακ­ή είσοδοςτης­διεθνούςέκ­θεσηςMobil­eWorld Congressστ­ηΒαρκελώνη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece