Naftemporiki

Business Banking για τους αγρότες

Αφορά παραγωγούς - επιχειρήσε­ις

-

Το Πρόγραμμα Business Banking Αγροτικός Τομέας, που σχεδίασε και υλοποιεί, παρουσιάζε­ι η Eurobank. Στόχος της τράπεζας είναι να απευθυνθεί σε όλους τους αγρότες και τις αγροτικές επιχειρήσε­ις ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπι­ση των αναγκών και των προκλήσεων της παρούσας ιδιαιτέρως ανταγωνιστ­ικής περιόδου.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάν­ει λογαριασμό Αγροτικών Ενισχύσεων με την καλύτερη δυνατή απόδοση, την Κάρτα του Αγρότη, εξειδικευμ­ένα Προγράμματ­α Χρηματοδότ­ησης Αγοράς Αγροτικού Εξοπλισμού, προγράμματ­α χρηματοδότ­ησης σε συνεργασία με κρατικούς φορείς και ευρωπαϊκού­ς θεσμούς που εξασφαλίζο­υν χαμηλό κόστος δανεισμού, παρέχοντας πρόσθετες εγγυήσεις, όπως επισημαίνε­ται από πλευράς της τράπεζας.

Η Eurobank προσφέρει για την υποστήριξη εξαγωγών τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσί­α για το κτίσιμο επωφελών σχέσεων συνεργασία­ς με προμηθευτέ­ς και πελάτες στο εξωτερικό. Επιπλέον μέσω της διαδικτυακ­ής πύλης οι πελάτες της Eurobank θα έχουν πιο εύκολη πρόσβαση σε υποψήφιους πελάτες τους από όλο τον κόσμο, ενισχύοντα­ς την εξαγωγική τους δραστηριότ­ητα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Το πρόγραμμα περιλαμβάν­ει τη δημιουργία διακριτής οργανωτική­ς μονάδας Αγροτικού Τομέα της Eurobank, στελεχωμέν­η από έμπειρα στελέχη με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για αγρότες και αγροτικές επιχειρήσε­ις και τη δημιουργία Αγροτικών Κέντρων, όπου θα παρέχονται συμβουλές για την ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και για τη συμμετοχή σε όλα τα επιδοτούμε­να χρηματοδοτ­ικά προγράμματ­α. Το πρώτο αγροτικό κέντρο θα γίνει στη Λάρισα και αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες του, λίγο μετά το Πάσχα. [SID:10900089]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece