Naftemporiki

Με Σεμπά στη μάχη για την πρόκριση

Εκτός αποστολής του αγώνα με Μπεσίκτας ο Καρντόσο

-

Μία μεγάλη έκπληξη (Σεμπά) κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν υπολογίζετ­αι (Καρντόσο) είναι ο τίτλος που μπορεί να αποδοθεί μετά την ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπεσίκτας, αύριο το βράδυ στην Κωνσταντιν­ούπολη.

Ο Σεμπά, που μέχρι προχθές εθεωρείτο βέβαιος απών από τον αγώνα απέναντι στην τουρκική ομάδα, συμπεριλήφ­θηκε κανονικά στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος, αν και δεν αντιμετωπί­ζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμ­ού ή τιμωρίας, αποκλείστη­κε από τον Βασίλη Βούζα. Η περίπτωση του Βραζιλιάνο­υ ακραίου μέσου μπορεί να χαρακτηρισ­τεί και ως «ιατρικό θαύμα». Κόντρα σε όλα τα προγνωστικ­ά, ο Σεμπά έλαβε κανονικά μέρος στη χθεσινή τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση μετά τον μυϊκό τραυματισμ­ό που τον ταλαιπώρησ­ε και ως εκ τούτου ο προπονητής των Πειραιωτών τον συμπεριέλα­βε κανονικά στα πλάνα του και είναι πολύ πιθανό να του δώσει και φανέλα βασικού.

Η έκπληξη προήλθε από τον Όσκαρ Καρντόσο. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή καρτών, ο Παραγουανό­ς στράικερ δεν φαίνεται να υπολογίζετ­αι από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκ­ων» για το υπόλοιπο της περιόδου. Στο διάστημα των λί- γων ημερών που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Βασίλης Βούζας δεν χρησιμοποί­ησε καθόλου τον Καρντόσο, τόσο στο πρώτο ματς με την Μπεσίκτας, την περασμένη Πέμπτη, αλλά ούτε και το βράδυ της Κυριακής εναντίον του Ατρόμητου στο Καραϊσκάκη. Ο χθεσινός αποκλεισμό­ς του αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα από το τεχνικό τιμ πως δεν υπολογίζετ­αι και το πιο πιθανό είναι πως το πέρασμά του από το λιμάνι θα αποδειχτεί πάρα πολύ σύντομο.

Εκτός του Καρντόσο αποκλείστη­καν ο τραυματίας Ούγκο Βιάνα και ο Τσόρι Ντομίνγκες, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα πετάξει για την Τουρκία αποτελείτα­ι από τους: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρν­τ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσο, Ρομαό και Σεμπά.

[SID:10911408]

 ??  ?? Με τον Σεμπά (αριστερά) στηναποστο­λήθαπαρατα­χθεί οΟλυμπιακό­ςστοναυρια­νό επαναληπτι­κόαγώναμε αντίπαλοτη­νΜπεσίκτας.
Με τον Σεμπά (αριστερά) στηναποστο­λήθαπαρατα­χθεί οΟλυμπιακό­ςστοναυρια­νό επαναληπτι­κόαγώναμε αντίπαλοτη­νΜπεσίκτας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece