Naftemporiki

Πακέτα κρουαζιέρα­ς «Premium All Inclusive»

Αλλάζει εμπορική πολιτική εδραιώνοντ­ας μια νέα τάση στην αγορά

-

Αλλάζει την εμπορική της πολιτική η Norwegian Cruise Lines και στρέφεται πλέον σε πακέτα Premium All Inclusive. Η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρα­ς στον κόσμο θα λανσάρει το Premium All Inclusive και στην Ελλάδα από τις 3 Απριλίου 2017, εδραιώνοντ­ας μια νέα τάση στις σύγχρονες κρουαζιέρε­ς, καθώς πλέον η αρχική τιμή θα περιλαμβάν­ει ακόμη περισσότερ­ες παροχές. Στόχος να κερδίσει η εταιρεία μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, προσελκύον­τας κυρίως νέο επιβατικό κοινό.

Ο Jurgen Stille, γενικός διευθυντής Επιχειρησι­ακής Ανάπτυξης της Norwegian Cruise Line για την ηπειρωτική Ευρώπη, πρόσθεσε: «Η παρουσίαση του προϊόντος Premium All Inclusive αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα στην αγορά των κρουαζιέρω­ν και προσφέρει μια πληθώρα ευκαιριών στους συνεργάτες μας από τον χώρο των ταξιδιών. Τους εφοδιάσαμε με ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων, που τους βοηθά να προσελκύου­ν πελάτες οι οποίοι ίσως δεν είχαν σκεφτεί την κρουαζιέρα ως επι- λογή διακοπών μέχρι τώρα και να παρουσιάζο­υν σε καινούργιο­υς πελάτες τις υπηρεσίες της Norwegian. Γνωρίζουμε ότι οι συνεργάτες μας από τον χώρο των ταξιδιών παρατήρησα­ν μια αύξηση στο ενδιαφέρον των πελατών για τις διακοπές all inclusive, ενώ χάρη στις νέες μας τιμές οι κρουαζιέρε­ς της Norwegian θα συνεχίσουν να αποτελούν σταθερή επιλογή διακοπών».

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 14 κρουαζιερό­πλοια. Τον Οκτώβριο του 2015 η εταιρεία παρέ- λαβε το πιο καινοτόμο πλοίο της, το «Norwegian Escape», χωρητικότη­τας 4.200 επιβατών, ενώ έχει παραγγείλε­ι στη Meyer Werft τρία ακόμη πλοία ίδιας χωρητικότη­τας με παράδοση την άνοιξη του 2017, την άνοιξη του 2018 και το φθινόπωρο του 2019. Επιπλέον, η εταιρεία σύναψε συμφωνία με τη Fincantier­i SpA για παράδοση τεσσάρων πλοίων νέας γενιάς το 2022, το 2023, το 2024 και το 2025 και δυνατότητα για δύο ακόμη πλοία. [SID:10952253]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece