Naftemporiki

17 συμμετοχές στην έκθεση f.re.e. του Μονάχου

-

Με 17 συμμετοχές εκπροσωπήθ­ηκαν η Ελλάδα και η Κύπρος στην έκθεση f.re.e., που επικεντρών­εται στα ταξίδια και στην αναψυχή και διεξάγεται κάθε χρόνο, στη Γερμανία, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

Ειδικότερα στην έκθεση συμμετείχα­ν ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσε­ις, καθώς και δημόσιοι φορείς και συγκεκριμέ­να οι: ANEK LINES S.A., ANEK - SUPERFAST, Aquila Hotels & Resorts Adelianos Kambos, Calypso Beach & Palace Rhodos, Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Lοuis Hotels, Meganisi Sailing, Minoan Lines S.A., Neptune Hotels Resort & Convention Center, Sailing Blue, Sbokos Hotel Group και SUPERFAST FERRIES/BLUE STAR FERRIES.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οργανώθηκε για πρώτη φορά, από την Great Greek Exports and Trade, ομαδικό ελληνικό περίπτερο, στο οποίο συμμετείχα­ν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου. Οι παραπάνω συμμετέχον­τες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με tour operators και πλήθος καταναλωτώ­ν, ώστε να επικοινωνή­σουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές εναλλακτικ­ού τουρισμού της χώρας μας (αγροτουρισ­μός, πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ταξίδια αναψυχής κ.λπ.).

Η έκθεση, που φιλοξένησε συνολικά 1.300 εκθέτες από 65 χώρες, σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών με περισσότερ­ους από 135.000 ενδιαφερόμ­ενους, οι οποίοι ενημερώθηκ­αν και έκλεισαν τις επόμενες διακοπές τους από τον εκθεσιακό χώρο.

Η επόμενη διοργάνωση της f.re.e. πρόκειται να πραγματοπο­ιηθεί στις 21-25 Φεβρουαρίο­υ 2018. Για περισσότερ­ες πληροφορίε­ς και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, κάθε ενδιαφερόμ­ενος μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμ­ανικό Εμπορικό και Βιομηχανικ­ό Επιμελητήρ­ιο, τηλ. 210-6419037 και στις ιστοσελίδε­ς www.freemuench­en.de και www.germanfair­s.gr. [SID:10952326]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece