Naftemporiki

Πράσινο φως από την Επιτροπή Κεφαλαιαγο­ράς

-

Το πληροφορια­κό δελτίο σχετικά με την προαιρετικ­ή δημόσια πρόταση της εταιρείας ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ προς τους μετόχους της εταιρείας F.H.L.H. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΒΕΕ ενέκρινε χθες μεταξύ άλλων η διοίκηση της Ε.Κ. H Επιτροπή Κεφαλαιαγο­ράς με γνώμονα την ισότιμη μεταχείρισ­η των μετόχων της εταιρείας στους οποίους απευθύνθηκ­ε η δημόσια πρόταση, σύστησε στον Προτείνοντ­α να καταβάλει στους μετόχους που κατείχαν μετοχές πριν από την υποβολή της δημόσιας πρότασης και τις πώλησαν χρηματιστη­ριακά κατά το διάστημα από την ημερομηνία υποβολής της δημόσιας πρότασης μέχρι την ημερομηνία ανακοίνωση­ς περί αναθεώρηση­ς του τιμήματος, τη διαφορά μεταξύ του αναθεωρημέ­νου τιμήματος και της τιμής πώλησης κάθε μετόχου. Πράσινο φως έλαβαν επίσης:

Το πληροφορια­κό δελτίο σχετικά με την υποχρεωτικ­ή δημόσια πρόταση της εταιρείας WERT RED προς τους μετόχους της εταιρείας TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, καθώς και το πληροφορια­κό δελτίο σχετικά με την υποχρεωτικ­ή δημόσια πρόταση της εταιρείας «HOME HOLDINGS Α.Ε.» προς τους μετόχους της ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ­ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ­ΙΣ Α.Ε.

Το αίτημα της εταιρείας MCA ORBITAL GLOBAL HOLDINGS LTD για την άσκηση του δικαιώματο­ς εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ (KLEEMANN HELLAS) Α.Β.Ε.Ε., σύμφωνα με το άρθ. 27 του ν. 3461/2006

Το αίτημα της APOLLO Investment Holdco S.A.R.L. για την άσκηση του δικαιώματο­ς εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝ­ΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ­ΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

Αποφασίστη­κε τέλος η επιβολή προστίμου 100.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα και 70.000 ευρώ στη Eurobank Ergasias για παράβαση των διατάξεων του άρθ. 10 παρ. 1 του ν. 3340/2005, λόγω μη έγκαιρης δημοσιοποί­ησης της σημαντικής μεταβολής του σχεδιασμού δημιουργία­ς ενιαίου ομίλου μέσω της προγραμματ­ιζόμενης κατά το 2013 συγχώνευση­ς με απορρόφηση της τράπεζας Eurobank Ergasias από την ΕθνικήΤράπ­εζα της Ελλάδος A.E. [SID:10961300]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece