Naftemporiki

Ξεκίνησε το Virtual Football από τον ΟΠΑΠ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα «εικονικά τυχερά παιχνίδια» της Inspired Gaming

-

Στην άμεση υλοποίηση του επενδυτικο­ύ της σχεδίου προχωρά η διοίκηση του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Οργανισμού με χρονικό ορίζοντα το 2020. Συγκεκριμέ­να ο Οργανισμός ξεκινά την εισαγωγή νέων προϊόντων στα πρακτορεία του με το λανσάρισμα των virtual games. Ειδικότερα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Football αποτελεί το πρώτο προϊόν μίας νέας σειράς «εικονικών τυχερών παιχνιδιών» της Inspired Gaming που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ. Το νέο παιχνίδι ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του πιλοτικά σε 91 πρακτορεία και άμεσα μπαίνουν σε λειτουργία επιπλέον 398. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μετά το Πάσχα τα virtual παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στην πλειονότητ­α του δικτύου.

Όπως επισημαίνε­ται από τα στελέχη του ΟΠΑΠ, το Virtual Football είναι ένα δημοφιλές προϊόν παγκόσμιου κύρους που παίζεται διεθνώς και αναμένεται να δημιουργήσ­ει προστιθέμε­νη αξία τόσο στον Οργανισμό όσο και στο δίκτυο των πρακτορείω­ν του. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9:02 π.μ. έως τις 11:57 μ.μ. και αποτελεί μια απλή, γρήγορη και συναρπαστι­κή μορφή στοιχηματι­σμού. Οι αγώνες θα διεξάγοντα­ι κάθε 5 λεπτά με σχολιασμό από τον κορυφαίο Έλληνα sportscast­er, Χρήστο Σωτηρακόπο­υλο.

Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να ει- σαγάγει στην ελληνική αγορά και άλλα Virtual παιχνίδια της Inspired τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό. Η Inspired Gaming εξειδικεύε­ται στην παραγωγή νέων καινοτόμων και πρωτοπορια­κών παιχνιδιών και η στρατηγική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγική­ς προτεραιότ­ητας του Οργανισμού για τη δημιουργία χαρτοφυλακ­ίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του Οράματος 2020 της εταιρείας. Σύμφωνα με το επιχειρησι­ακό πλάνο, όπως αυτό ανακοινώθη­κε στο πλαίσιο της έκδοσης του 5ετούς κοινού ομολογιακο­ύ δανείου του ΟΠΑΠ, μέρος των κεφαλαίων και συγκεκριμέ­να 20,3 εκατ. ευρώ προβλέπετα­ι ότι θα διατεθούν για την εγκατάστασ­η τερματικών στοιχηματι­σμού, τύπου self-service (SSBTs) και «virtual games» στα πρακτορεία. [SID:10966893]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece