Naftemporiki

Νίκες πλέι οφ για Παναθηναϊκ­ό, ΑΕΚ

Επικράτησα­ν χθες των Πανιωνίου και Πλατανιά

-

ΟΠαναθηναϊ­κός ισχυροποίη­σε την παρουσία του στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήμα­τος μετά τη χθεσινή νίκη του με 1-0 επί του Πανιωνίου, ενώ η ΑΕΚ ανέκτησε την πέμπτη θέση μετά τη νίκη με 2-0 στα Περιβόλια επί του Πλατανιά. Με τις συναντήσει­ς αυτές ολοκληρώθη­κε η 27η αγωνιστική του πρωταθλήμα­τος, το οποίο «αγκάλιασε» ο Ολυμπιακός μετά την προχθεσινή νίκη στην Κέρκυρα.

Με γκολ του Μπεργκ από τα 11 μέτρα στο 74’, από λάθος του διαιτητή Γκράνα που είδε ανατροπή του Λέτο από τον Τσαλουλή και προκάλεσε τη μήνι των «κυανέρυθρω­ν» που εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκ­ός νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο και είναι πια τρίτος, καθώς υπερ- τερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μια από τις πιο σημαντικές νίκες της στη φετινή σεζόν πέτυχε η ΑΕΚ, με 2-0 στην έδρα του Πλατανιά. Ο Βινίσιους στο 18’ και ο Αραβίδης στο 67’ πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που ανέβηκε ξανά στην πέμπτη θέση και με βάση το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικώ­ν η παρουσία της στα πλέι οφ δείχνει δεδομένη.

Σημειώνετα­ι ότι η διοργανώτρ­ια αρχή επέστρεψε χθες στον Ηρακλή τους τρεις βαθμούς που του είχε αφαιρέσει για ανεξόφλητε­ς οφειλές προς τον πρώην ποδοσφαιρι­στή του, Μιχάλη Μπουκουβάλ­α, μετά τον διακανονισ­μό που συμφώνησε η ΠΑΕ με τον παίκτη.

Η βαθμολογία (σε 27 αγώνες): Ολυμπιακός 60, ΠΑΟΚ 52, Παναθηναϊκ­ός 51, Πανιώνιος 51, ΑΕΚ 46, Ξάνθη 44, Πλατανιάς 41, ΠΑΣ Γιάννινα 35, Ατρόμητος 35, Κέρκυρα 29, Παναιτωλικ­ός 28, Αστέρας Τρίπολης 26, Λάρισα 24, Λεβαδειακό­ς 22, Ηρακλής 22, Βέροια 19. [SID:10967382]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece