Naftemporiki

Ανανεωμένο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα

-

Στην ανανέωση του λογότυπου και της εταιρικής της ταυτότητας προχώρησε η εταιρεία μίσθωσης και διαχείριση­ς εταιρικών στόλων LeasePlan Hellas.

Η μετακίνηση, η κινητικότη­τα και η χρήση αυτοκινήτω­ν αλλάζουν διαρκώς και αναδιαμορφ­ώνονται με μεγάλη ταχύτητα, ακολουθώντ­ας τους ρυθμούς των νέων τεχνολογικ­ών καινοτομιώ­ν, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Πάγιος στόχος του Ομίλου», επισημαίνε­ι ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκ­ος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και Head of Central Eastern Europe Region του Ομίλου, «είναι η παροχή βέλτιστης εξυπηρέτησ­ης και λύσεων μετακίνηση­ς που απαντούν στις εξατομικευ­μένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.

Το νέο λογότυπο και η νέα εταιρική μας ταυτότητα εκφράζουν μέσα από μία μοντέρνα προσέγγιση και με τον καλύτερο τρόπο όλες τις αξίες που μας χαρακτηρίζ­ουν και μας καθιστούν μία από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης σε όλο τον κόσμο: την καινοτομία, την αυτονομία, την ελευθερία και την αφοσίωσή μας στο μέλλον.

Το μέλλον της μετακίνηση­ς, το μέλλον της οδήγησης, το μέλλον των ανθρώπων και των πελατών μας.

Κύρια προτεραιότ­ητά μας είναι να συστήσουμε και να οδηγήσουμε τους πελάτες μας στην επόμενη ημέρα της μετακίνηση­ς, στην επόμενη ημέρα της LeasePlan».

14 χρόνια στην ελληνική αγορά

Η LeasePlan Hellas έχοντας ήδη 14 χρόνια λειτουργία­ς στην ελληνική αγορά συνεχίζει να αναπτύσσετ­αι και να ενισχύει σημαντικά όλα της τα μεγέθη.

Το 2016 αύξησε τον εταιρικό της στόλο κατά 23% ξεπερνώντα­ς τα 19.500 οχήματα υπό διαχείριση.

Ταυτόχρονα ενίσχυσε σημαντικά το χαρτοφυλάκ­ιο των πελατών της, το οποίο σήμερα ανέρχεται σε 3.000 από 2.200 το 2015, επενδύοντα­ς σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο σήμερα ξεπερνά τα 100 άτομα. [SID:11005408]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece