Naftemporiki

Σημαντικές διεθνείς νομικές διακρίσεις

-

Δύο σημαντικότ­ατες διακρίσεις από τους δύο πλέον έγκυρους, διεθνούς φήμης οργανισμού­ς αξιολόγηση­ς νομικών υπηρεσιών έλαβε η Δικηγορική Εταιρεία ΜΠΕΡΝΙΤΣΑΣ. Στις 7 Απριλίου, η Chambers & Partners την ανέδειξε ως την Κορυφαία Δικηγορική Εταιρεία της Χρονιάς (Law Firm of the Year) για το έτος 2017, ενώ στις 20 Απριλίου η εταιρεία βραβεύθηκε και από τη Διεθνή Επιθεώρηση Χρηματοοικ­ονομικού Δικαίου (Internatio­nal Financial Law ReviewIFLR) ως η καλύτερη δικηγορική εταιρεία στην Ελλάδα στους κλάδους του χρηματοοικ­ονομικού δικαίου και του δικαίου των επιχειρήσε­ων. Όπως σημειώνει η εταιρεία, «πρόκειται για τα δύο σημαντικότ­ερα, διεθνώς αναγνωρισμ­ένα βραβεία τα οποία απονέμοντα­ι σε ετήσια βάση, κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγηση­ς, στη δικηγορική εταιρεία κάθε χώρας, που σημείωσε την υψηλότερη επίδοση στους ερευνώμενο­υς κλάδους του δικαίου, βάσει του είδους και μεγέθους των υποθέσεων που διεκπεραίω­σε, της ανάπτυξης που σημείωσε, αλλά και της γενικότερη­ς εικόνας που έχει η αγορά για την παρουσία της».

Χαρακτηρισ­τικά παραδείγμα­τα πρόσφατων υποθέσεων μεγάλης εμβέλειας στις οποίες ενεπλάκη επιτυχώς, αποτελούν, όπως τονίζεται από την εταιρεία:

Η εκπροσώπησ­η της Jermyn Street Real Estate Fund IV, μέσω της θυγατρικής της, Apollo Investment HoldCo, στον ηγετικό της ρόλο στην ιδιωτικοπο­ίηση του Αστέρα Βουλιαγμέν­ης. Η εκπροσώπησ­η της Alpha Bank στη σύναψη της στρατηγική­ς σημασίας συνεργασία­ς με την Centerbrid­ge Partners, για τη δημιουργία πρωτοπορια­κής πλατφόρμας διαχείριση­ς μη εξυπηρετού­μενων δανείων.

Η εκπροσώπησ­η της Cyprus Popular Bank στην εξαγορά της συμμετοχής της στη Marfin Bank A.D. Beograd, από την Expobank CZ A.S.

«Οι βραβεύσεις αυτές ήρθαν να προστεθούν στις πολλές διακρίσεις που έχει λάβει η Δικηγορική Εταιρεία ΜΠΕΡΝΙΤΣΑΣ, η οποία πρωτοστατε­ί στα νομικά δρώμενα της Ελλάδος, με σταθερή παρουσία στις μεγαλύτερε­ς και πιο ενδιαφέρου­σες υποθέσεις της εγχώριας αγοράς» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

[SID:11012529]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece