Naftemporiki

Ξεκαθάρισμ­α λογαριασμώ­ν μεταξύ ανθρώπων της νύχτας

Η μαφιόζικη δολοφονία έγινε έξω από σχολείο. Τραυματίστ­ηκε και μία μητέρα

-

Σε ξεκαθάρισμ­α λογαριασμώ­ν ανθρώπων της νύχτας αποδίδουν στελέχη της Ασφάλειας Αττικής τη μαφιόζικη δολοφονία 47χρονου, χθες το πρωί, έξω από 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Από την επίθεση που έγινε μόλις ο 47χρονος είχε αφήσει τον γιο του στο σχολείο και μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, τραυματίστ­ηκε και μία μητέρα.

Οι αρμόδιοι αξιωματικο­ί θεωρούν ότι η εκτέλεση του 47χρονου είναι πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου».

Θύμα είναι ο Βασίλειος Γρίβας, ο οποίος δραστηριοπ­οιείτο στη νύχτα από νεαρή ηλικία και είχε απασχολήσε­ι πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα, ενώ στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί και άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά γλίτωσε από θαύμα.

Δύο οι δράστες, επέβαιναν σε Ι.Χ.

Δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας «Χιουντάι», έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο μάρκας «Μερσεντές» του Βασίλη Γρίβα έξω από το δημοτικό σχολείο, όπου μόλις είχε αφήσει το παιδί του και ετοιμαζότα­ν να αποχωρήσει και αφού σταμάτησαν δίπλα του τον πυροβόλησα­ν με δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσο­υν θανάσιμα στο κεφάλι.

Οι δράστες πυροβόλησα­ν τουλάχιστο­ν οκτώ φορές, καθώς στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, αλλά μία από τις σφαίρες που χτύπησε σε ένα κάγκελο, εξοστρακίσ­τηκε και τραυμάτισε στον ώμο μια μητέρα που είχε πάει και αυτή το παιδί της στο σχολείο.

Η γυναίκα διακομίστη­κε στο Σισμανόγλε­ιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύετα­ι εκτός κινδύνου.

[SID:11026045]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece