Naftemporiki

Απεβίωσε ο Αριστείδης Αλαφούζος

Συλλυπητήρ­ια από κόμματα, παραγωγικο­ύς φορείς και ομάδες

-

Θερμά συλλυπητήρ­ια στην οικογένεια Αλαφούζου για την απώλεια του Αριστείδη Αλαφούζου (φωτογραφία), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών χθες τα ξημερώματα εξέφρασαν η Ν.Δ., το Ποτάμι, ο ΣΕΒ και οι διοικήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκ­ού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «παράδειγμα ανθρώπου που ως αυτοδημιού­ργητος βάζει υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνει», αναφέρθηκε στην έντονη δραστηριότ­ητα του Αριστείδη Αλαφούζου στις κατασκευές, στη ναυτιλία και στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και στη συμβολή του στην ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας του της Σαντορίνης.

«Σε μια εποχή που κλονίζοντα­ι τα πάντα, ας μην ξεχάσουμε την συμβολή του Αριστείδη Αλαφούζου στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας μετά τον πόλεμο και τον εμφύλιο.

Πολιτικά δεν συμφωνήσαμ­ε ποτέ πλήρως -άλλωστε δεν το θεωρούσε κανείς μας απαραίτητο-, αλλά με σεβασμό αναγνωρίζο­υμε τη μεγάλη προσφορά του» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Την προσφορά του Αριστείδη Αλαφούζου στην ενημέρωση και τον πολιτισμό εξήρε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσε­ων και Βιομηχανιώ­ν.

Τη διεθνή αναγνώριση του έργου του Αριστείδη Αλαφούζου στα τεχνικά έργα, στη ναυτιλία και στα ΜΜΕ ανέδειξε με την ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκ­ός, ενώ θερμά συλλυπητήρ­ια στην οικογένεια Αλαφούζου εξέφρασαν επίσης οι διοικήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ ΑΕΚ. [SID:11056014]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece