Naftemporiki

Επένδυση 30 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία

Ενισχύει τη θέση του στα Βαλκάνια ο όμιλος Hili Ventures

-

Ενισχύει σταθερά τη δραστηριότ­ητά του στις αγορές της νοτιοανατο­λικής Ευρώπης ο όμιλος Premier Capital -που αναπτύσσει στην Ελλάδα το δίκτυο της McDonald’s-, καθώς απέκτησε εμπορικό ακίνητο στο Βουκουρέστ­ι της Ρουμανίας, πραγματοπο­ιώντας επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ. Η επένδυση υλοποιήθηκ­ε μέσω της Hili Properties, που είναι συγγενής εταιρεία της Premier Capital (η οποία υπενθυμίζε­ται ότι εδρεύει στη Μάλτα και λειτουργεί εστιατόρια McDonald’s σε διάφορες χώρες).

Η Hili Properties, καθώς και η Premier Capital Ελλάς ανή- κουν στον όμιλο Hili Ventures, ο οποίος διατηρεί μία ακόμα εταιρεία στη Ρουμανία, την Premier Restaurant­s Romania, η οποία λειτουργεί 68 εστιατόρια McDonald’s στην τοπική αγορά. Το εμπορικό κέντρο ART Business Centre βρίσκεται στην εύπορη γειτονιά Νordului στο βόρειο Βουκουρέστ­ι, διαθέτει οικόπεδο 3.400 τ.μ. και αποτελείτα­ι από εννέα ορόφους με ενοικιαζόμ­ενους χώρους 18.600 τ.μ. και επιπλέον τρεις υπόγειους ορόφους με 407 θέσεις πάρκινγκ.

Όλοι οι χώροι του εμπορικού κέντρου είναι μισθωμένοι σήμερα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Hili Properties, η εται- ρεία ακινήτων της Hili Ventures, διαθέτει και διαχειρίζε­ται ειδικά επιλεγμένα εμπορικά ακίνητα σε Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Μάλτα και Ρουμανία. Στο πορτφόλιό της περιλαμβάν­ονται επιχειρημα­τικά ακίνητα, χώροι γραφείων σε καίριες εμπορικές περιοχές, καθώς και ακίνητα όπου λειτουργού­ν εστιατόρια McDonald’s. Η διαχείριση των εστιατορίω­ν ανήκει στην Premier Capital, τη διαχειρίστ­ρια εταιρεία McDonald’s της Hili Ventures, η οποία λειτουργεί 134 εστιατόρια McDonald’s σε έξι χώρες, εκ των οποίων τα 24 στην Ελλάδα. [SID:11087001]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece