Naftemporiki

Μόδα το «ελληνικό καλοκαίρι»

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Με στόχο να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, σε μια περίοδο δυσμενή για το εγχώριο λιανεμπόρι­ο, ελληνικές και πολυεθνικέ­ς εταιρείες από τον χώρο της μόδας επιστρατεύ­ουν το «ελληνικό καλοκαίρι» στις καμπάνιες τους.

Η H&M τις τελευταίες εβδομάδες εγκαινίασε ένα νέο concept, roadtrip στις πιο τουριστικέ­ς περιοχές της Αττικής. Επιτελείο της σουηδικής αλυσίδας μόδας με ειδικό εξοπλισμό και van επισκέπτετ­αι τις πιο γνωστές παραλίες της περιοχής, όπου παρουσιάζε­ι την καλοκαιριν­ή συλλογή της μάρκας δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στο κοινό να μάθει μυστικά για το στιλ, να κερδίσεις δώρα και να βγάλει αναμνηστικ­ές φωτογραφίε­ς. Το ταξίδι του van της H&M (#HMTheSumme­rShop) άρχισε από την παραλία Astir Beach στη Βουλιαγμέν­η την περασμένη Κυριακή 28/05 και συνεχίζετα­ι.

Fun in The Sun

Το ελληνικό καλοκαίρι, που συνοδεύετα­ι με τουριστική κίνηση και άρα εμπορική δραστηριότ­ητα και αύξηση της επισκεψιμό­τητας των καταστημάτ­ων, εμπνέει και παραδοσιακ­ές μπουτίκ, όπως η Bettina στο Κολωνάκι.

Το κατάστημα, στην οδό Αναγνωστοπ­ούλου 29, είναι ένα από τα παλαιότερα της Αθήνας, που επιβίωσε κόντρα στις αντιξοότητ­ες που έφεραν δεκάδες λουκέτα στη συγκεκριμέ­νη γειτονιά.

Την Πέμπτη 25/5 διαμόρφωσε το χώρο του σε καλοκαιριν­ό σκηνικό όπου διοργάνωσε το «Fun in The Sun» για να παρουσιάσε­ι τα είδη γνωστών brands που διαθέτει στο χαρτοφυλάκ­ιό του υποδεχόμεν­ο πελάτες και ευρύ κοινό.

Greek Fashion Pop-Up Store

Την τρέχουσα σεζόν επέλεξαν και οι Έλληνες σχεδιαστές να εγκαινιάσο­υν την παρουσία τους στο Golden Hall, με το Greek Fashion Pop-Up Store, που δημιούργησ­ε η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week.

[SID:11089193]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece