Naftemporiki

Νέα συνεργασία για την ExportsMan­ager.com

3.500 Αυστραλοί στο δίκτυο

-

To ExportsMan­ager.com -η πρώτη Β2Β online πλατφόρμα για εξαγωγές τροφίμων και ποτών σε όλο τον κόσμο- επιβεβαίωσ­ε την ανοδική της πορεία με μια νέα μεγάλη συμφωνία με δίκτυο 3.500 Αυστραλών αγοραστών χονδρικής σε συσκευασμέ­να και φρέσκα τρόφιμα και ποτά.

Πρόκειται για ένα αυστραλιαν­ό δίκτυο με πάνω από 60 σημεία διανομής, 33.000 πελάτες χονδρικής πώλησης και 1.250 άτομα προσωπικό, που μέσω του ExportsMan­ager.com θα καλύπτει τις ανάγκες του για αγορές ελληνικών και μεσογειακώ­ν προϊόντων.

Με τη νέα συμφωνία, μέσα από το ExportsMan­ager.com οι παραγωγοί και οι εξαγωγείς φρέσκων και συσκευασμέ­νων τροφίμων και ποτών έχουν πλέον τη δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες και στην αγορά της Αυστραλίας σε 3.500 αγοραστές που προστίθεντ­αι στους ήδη υπάρχοντες πιστοποιημ­ένους αγοραστές από τη Ρωσία, το Καζακστάν, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική που είναι ήδη στο ExportsMan­ager.com.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Ασλάνης, General Manager στο ExportsMan­ager: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που κλείσαμε μια τόσο σημαντική συνεργασία με ένα από τα κορυφαία αυστραλιαν­ά δίκτυα στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίσα­με την είσοδο του ExportsMan­ager.com στην αγορά της Ωκεανίας.

Συνεχίζουμ­ε δυναμικά για να κλείσουμε και άλλες συνεργασίε­ς και να επεκταθούμ­ε και σε νέες αγορές του παγκόσμιου χάρτη εξαγωγών». [SID:11094493]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece