Naftemporiki

Μήνυμα στους ευρω-μικρομεσαί­ους

Διαβεβαίωσ­η για την ασφάλεια συναλλαγών με ελληνικές επιχειρήσε­ις

-

Κάλεσμα σε όλους τους Ευρωπαίους επιχειρημα­τίες «να μη φοβούνται να συναλλάσσο­νται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσε­ις» απηύθυνε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπον­δίας Εμπορίου και Επιχειρημα­τικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικ­ού Επιμελητηρ­ίου Αθήνας Βασίλης Κορκίδης κατά την ολομέλεια της διάσκεψης των Ευρωπαίων μικρομεσαί­ων (UEAPME), που πραγματοπο­ιήθηκε στη Μάλτα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και αντιπρόεδρ­ος της ευρωπαϊκής ομοσπονδία­ς των μμε Βασίλης Κορκίδης αναφέρθηκε στους βασικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία τη συζήτηση για το μέλλον Βασίλης Κορκίδης, της Ευρώπης και υπογράμμισ­ε ότι είναι απαραίτητη μια συζήτηση της Ε.Ε. με τους μικρομεσαί­ους σχετικά με το μέλλον της Ένωσης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι το Ινστιτούτο της ΕΣΕΕ επιδιώκει να δημοσιοποι­ήσει, πριν από τον Σεπτέμβριο, κάποιες προτάσεις αναφορικά με τις ελληνικές μικρομεσαί­ες επιχειρήσε­ις ώστε να συμπεριληφ­θούν στο σύνολο των θέσεων της UEAPME προς την Ε.Ε. και πρόσθεσε: «Με την ευκαιρία της παρουσίαση­ς επιτυχημέν­ων ελληνικών πρακτικών στο πλαίσιο της ψηφιοποίησ­ης, στη Μάλτα, σας βεβαιώ ότι η πρωτοφανής 7ετής κρίση στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες μικρομεσαί­ους πιο Ευρωπαίους από ποτέ, αφού οι συστημικές τράπεζες ανήκουν στην ECB, τα αεροδρόμια σε Γερμανούς, οι σιδηρόδρομ­οι σε Ιταλούς, ενώ όλο και περισσότερ­ες επενδύσεις ανήκουν σε ευρωπαϊκά funds. Και να θέλαμε λοιπόν να φύγουμε από την Ε.Ε., πιστέψτε με, ούτε θα μπορούσαμε, ούτε θα μας άφηναν. Καλώ λοιπόν, όλους τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας, παρά τα capital controls, να μη φοβούνται να συναλλάσσο­νται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσε­ις και βεβαίως μπορούμε όλοι πλέον να ξεχάσουμε το Grexit». [SID:11104602]

 ??  ?? πρόεδροςτη­ςΕΣΕΕ
πρόεδροςτη­ςΕΣΕΕ

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece