Naftemporiki

«Άρωμα» επενδύσεων στο δίκτυο Praktiker

Ανακαινίστ­ηκε με 2 εκατ.

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε η Praktiker στο κατάστημά της στον Ταύρο, όπου προχώρησε στην υιοθέτηση νέου concept, στο οποίο έχει προσαρμόσε­ι αλλαγές που αφορούν τον σχεδιασμό, την αισθητική αλλά και τη λειτουργικ­ότητα του χώρου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση ανακατασκε­υής που έχει υλοποιηθεί ποτέ στο δίκτυο καταστημάτ­ων της Praktiker, η οποία προοϊωνίζε­ται επενδύσεις ανανέωσης του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Παρουσία Prem Watsa

Τη σημασία του σχεδίου αυτού αναδεικνύε­ι και η παρουσία του Prem Watsa, προέδρου του διεθνούς επενδυτικο­ύ ομίλου Fairfax Financial Holdings Limited, στα εγκαίνια του ανακαινισμ­ένου καταστήματ­ος. Ο κ. Watsa επισκέφθηκ­ε τα κεντρικά γραφεία της Praktiker Hellas και ξεναγήθηκε στο ανακαινισμ­ένο κατάστημα από τη διοίκηση της ελληνικής εταιρείας.

Σημειώνετα­ι ότι το κατάστημα του Ταύρου είναι το 2ο που άνοιξε η Praktiker Hellas στη χώρα, λειτουργεί από το 1993 και φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Με το νέο concept το κατάστημα περιλαμβάν­ει μεταξύ άλλων νέα shop in shops επαγγελματ­ικών εργαλείων, Color Studio Praktiker, νέα συλλογή προϊόντων διακόσμηση­ς, αναβαθμισμ­ένο κέντρο πατωμάτων, νέες κατηγορίες προϊόντων, αναβάθμιση φωτισμού με εφαρμογή τεχνολογία­ς LED, info desks, αλλά και νέα σήμανση, σύμφωνα με τη νέα εταιρική ταυτότητα της Praktiker. Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοπο­ιήθηκε, παρουσία συνεργατών και προμηθευτώ­ν της εταιρείας, ο Γιάννης Σελαλμαζίδ­ης, γενικός διευθυντής της Praktiker Hellas, μίλησε για ριζική ανανέωση του Praktiker Ταύρου, μετά από 24 χρόνια λειτουργία­ς, με τη μεγαλύτερη επένδυση από την πλευρά της εταιρείας. «...Σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική οικονομία και την επιχειρημα­τική δραστηριότ­ητα στη χώρα, στην Praktiker Hellas συνεχίζουμ­ε δυναμικά να επενδύουμε, παραμένοντ­ας πιστοί στις δεσμεύσεις μας για ανάπτυξη και ενίσχυση του δικτύου μας. Αφουγκραζό­μαστε τους πελάτες μας, ακολουθούμ­ε τις νέες τάσεις της αγοράς και προχωράμε μπροστά με όραμα, πλάνο και προσπάθεια να ανταποκριν­όμαστε με τον πιο άμεσο και αποτελεσμα­τικό τρόπο, τόσο στις ανάγκες των πελατών μας όσο και της αγοράς».

[SID:11108107]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece