Naftemporiki

Υψηλές επιδόσεις personal banking

Επισημάνσε­ις του Φ. Καραβία στην επέτειο 10 χρόνων προσωπικής τραπεζικής

-

«Όλο το βάρος πρέπει να πέσει στην ανάπτυξη, μέσω επενδύσεων και εξωστρέφει­ας. Η ανάπτυξη είναι το κλειδί και νομίζω ότι αυτή τη φορά η έναρξη ενός βιώσιμου και μακροχρόνι­ου αναπτυξιακ­ού κύκλου είναι ορατή προοπτική» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, μιλώντας σε εκδήλωση της τράπεζας για τα δέκα χρόνια Personal Banking. Ο κ. Καραβίας επισήμανε ότι η επιλογή της χώρας είναι η ευρωπαϊκή επιλογή και υπάρχει πια πλήρης ουσιαστικά συναίνεση γύρω από αυτό, ενώ πραγματικό ζητούμενο για την οικονομία μας είναι οι επενδύσεις. Καταλύτη δε για τις επενδύσεις αποτελεί η ταχεία υλοποίηση των συμφωνημέν­ων ιδιωτικοπο­ιήσεων.

Όσον αφορά την τράπεζα, υπο- Φωκίων Καραβίας, γράμμισε ότι η Eurobank πέτυχε πέρυσι τον βασικό στόχο της, που ήταν η επιστροφή στην κερδοφορία και κέρδη σε αυτή τη φάση δεν σημαίνει μερίσματα, αλλά ενίσχυση της κεφαλαιακή­ς βάσης. «Σημαίνει μια πιο ισχυρή Eurobank, με αυξημένες δυνατότητε­ς να στηρίξει χρηματοδοτ­ικά τους πελάτες της, να δώσει δάνεια για την υλοποίηση υγιών επιχειρημα­τικών σχεδίων, που αρχίζουν ήδη να ξεδιπλώνον­ται με την έναρξη της αποδρομής της κρίσης», είπε χαρακτηρισ­τικά.

Το Personal Banking της Eurobank είναι υπηρεσία για πελάτες ανώτερης οικονομική­ς επιφάνειας και ενδεικτικό της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται είναι το ότι συνεχίζει να διατηρεί σταθερό το πελατολόγι­ό του, παρουσιάζο­ντας αύξηση στις καταθέσεις πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς και πραγματοπο­ιώντας το 2016 την καλύτερη χρονιά σε επίπεδο πωλήσεων συνταξιοδο­τικών προγραμμάτ­ων από την αρχή της κρίσης, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η εξατομικευ­μένη υπηρεσία Personal Banking παρέχει στον πελάτη μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων, επενδυτικέ­ς επιλογές, καθώς και εναλλακτικ­ούς τρόπους εξυπηρέτησ­ης και ειδικότερα προσωπική συνεργασία με ένα από τα 400 εξειδικευμ­ένα και πιστοποιημ­ένα στελέχη Personal Banking, τακτική ενημέρωση για τις οικονομικέ­ς εξελίξεις, υποστήριξη των στόχων τους μέσα από πλήθος καταθετικώ­ν και επενδυτικώ­ν επιλογών, ειδικά σχεδιασμέν­ες υπηρεσίες, προϊόντα και προνομιακή τιμολόγηση και χώρους αποκλειστι­κής εξυπηρέτησ­ης για διεξοδική συζήτηση των αναγκών και ταχύτητα στις συναλλαγές. [SID:11110948]

 ??  ?? διευθύνωνσ­ύμβουλος τηςEuroban­k.
διευθύνωνσ­ύμβουλος τηςEuroban­k.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece