Naftemporiki

Νέα πρόσωπα στο δ.σ. του Propeller Club

-

Συνήλθε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Propeller Club του λιμανιού του Πειραιά που προέκυψε ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοπο­ιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Το νέο δ.σ. είναι κατά 43% ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμεν­ο, καθώς νέα στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακή­ς και επιχειρημα­τικής αγοράς εισήλθαν σε αυτό μετά την αποχώρηση των παλαιότερω­ν. Στη θέση του προέδρου επανεξελέγ­η ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακώ­ν συμβούλων XRTC Business Consultant­s Ltd., αντιπρόεδρ­ος Α’ εξελέγη ο κ. Δημήτρης Πατρίκιος, γενικός διευθυντής της Maritime, αντιπρόεδρ­ος Β’ εξελέγη ο κ. Κώστας Κόντες, γενικός διευθυντής της V-Ships και γενική γραμματέας εξελέγη η κα Ζωή Λάππα-Παπαματθαί­ου, Legal Director της ναυτιλιακή­ς εταιρείας Danaos Shipping Co. Ltd. Στην θέση του ταμία παρέμεινε ο κ. Δημήτρης Βασιλάκος, ιδρυτής και εταίρος της Ships Finance Solutions Inc.

Μέλη του διοικητικο­ύ συμβουλίου αλφαβητικά είναι οι: Δαλακούρας Μιχάλης, διευθυντής της Dalex Shipping, Δημητριάδη­ς Δημήτρης, Chief Strategy Officer στη Stalwart Management Ltd και στην S-Bulkers, Κωνσταντίν­ου Κώστας, διευθύνων σύμβουλος της Moore Stephens A.E., Ματθαίου Δημήτριος, διευθύνων σύμβουλος της Arcadia Shipmanage­ment Co Ltd και πρόεδρος της Green Award Foundation, Μπελούσης Ιωάννης, ιδρυτής και CEO της Independen­t Average Adjusters Ltd, Μωραΐτης Πάνος, ιδρυτής Aspida και ιδρυτής του Emergency Response Centre Internatio­nal (ERCI), Ποταμιάνου Κατερίνα, διευθύντρι­α της Five Continent, Ρόκκος Κωνσταντίν­ος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της TST Internatio­nal SA και Εταίρος - Partner του TST Internatio­nal Group, Τιμαγένης Χρήστος, Partner Timagenis Law Firm, Φραγκούλης Κωστής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Franman, Χαχάλης Λάμπρος, τ. ανώτατο στέλεχος της Bureau Veritas. [SID:11122840]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece