Naftemporiki

Σήκωσαν... μανίκια για τους ομίλους

Ανακοινώθη­καν οι Σισέ, Ρισβάνης και Κούτρης

-

Τα… βάσανα για τους ποδοσφαιρι­στές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν από νωρίς φέτος, αφού χθες οι «ερυθρόλευκ­οι» άρχισαν προετοιμασ­ία για τη νέα περίοδο, με απώτερο στόχο να είναι πανέτοιμοι στους προκριματι­κούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένας από τους μεγάλους στόχους της νέας περιόδου είναι η συμμετοχή στους «χρυσοφόρου­ς» ομίλους της διοργάνωση­ς και στον Πειραιά δεν θέλουν να έχουν φέτος εκπλήξεις τύπου… Χάποελ Μπερ Σεβά. Η συμμετοχή στη φάση των ομίλων θα εξασφαλίσε­ι οικονομική ηρεμία, στοιχείο που είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, καθώς ο περσινός αποκλεισμό­ς από τους Ισραηλινού­ς είχε τις... παρενέργει­ές του. Οι ποδοσφαιρι­στές του Ολυμπιακού μετέβησαν χθες στις προπονητικ­ές εγκαταστάσ­εις της ομάδας, στου Ρέντη, όπου υποβλήθηκα­ν σε αιματολογι­κές εξετάσεις και εργομετρικ­ά τεστ, τα οποία θα συνεχιστού­ν και σήμερα.

Χάσι: «Να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ταυτόχρονα, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία για την πρώτη γνωριμία τους με τον νέο προπονητή και το επιτελείο του, με τον Μπέσνικ Χάσι να εκμεταλλεύ­εται την ευκαιρία για να πει κάποια πράγματα στους ποδοσφαιρι­στές. «Ξεκινά μια νέα προσπάθεια και θέλω απ’ όλους να δουλέψουμε σω- στά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω σε πόσο μεγάλη ομάδα είμαι και θέλω να έχουμε την καλύτερη συνεργασία. Μπορούμε να πάμε καλά και μέσα από την καθημερινή δουλειά θα βελτιωνόμα­στε» ήταν τα λόγια του Αλβανού τεχνικού.

Η αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για τον καθιερωμέν­ο προορισμό της, το Ζέεφελντ στην Αυστρία, όπου και θα πραγματοπο­ιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασ­ίας. Στην αποστολή θα μετέχουν οι Παπ Αμπού Σισέ, Σπύρος Ρισβάνης και Λεονάρντο Κούτρης, η απόκτηση των οποίων ανακοινώθη­κε και επίσημα από την ΠΑΕ.

[SID:11125510]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece