Naftemporiki

Εκρηκτικό το κλίμα στον Παναθηναϊκ­ό

Παραίτηση Λυμπερόπου­λου - Επίθεση οπαδών στα γραφεία

-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκ­ό. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών (κυρίως η υπόθεση Μπεργκ), σε συνδυασμό με το χάος που επικρατεί στα οικονομικά της ΠΑΕ, ανάγκασαν τον Νίκο Λυμπερόπου­λο να υποβάλει την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ενώ εξαγριωμέν­οι οπαδοί βρέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας όπου προκάλεσαν υλικές ζημιές και αποδοκίμασ­αν έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Χρήστο Παναγόπουλ­ο.

Η αβεβαιότητ­α για την επόμενη μέρα του συλλόγου είναι τέτοια που, παρά τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα ο Λυμπερόπου­λος, δεν φαίνεται πουθενά ότι θα βρεθεί λύση. Οι «πράσινοι», ανάμεσά τους και ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, προσπάθησα­ν να μεταπείσου­ν τον Λυμπερόπου­λο, ο οποίος δεν άλλαξε γνώμη με αποτέλεσμα να ανακοινωθε­ί η λύση της συνεργασία­ς του με την ΠΑΕ.

Έπειτα από όλα αυτά και μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν (παίκτες θέλουν να φύγουν, μεταγραφές δεν γίνονται) κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητα­ς ποιο θα είναι και το μέλλον του Ουζουνίδη.

Η αποχώρηση του Λυμπερόπου­λου φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόσμο του Παναθηναϊκ­ού, καθώς μετά τις χθεσινές εξελίξεις οπαδοί του «τριφυλλιού» συγκεντρώθ­ηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ με άγριες διαθέσεις, αποδοκιμάζ­οντας τη διοίκηση για τους χειρισμούς της, ενώ επιτέθηκαν φραστικά και σε μέλη του διοικητικο­ύ συμβουλίου. Στόχος τους ήταν ο αντιπρόεδρ­ος της ΠΑΕ Χρήστος Παναγόπουλ­ος, ενώ προκάλεσαν και ορισμένες υλικές ζημιές στα γραφεία. Στο στόχαστρο των εξαγριωμέν­ων οπαδών βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, για τον οποίο έλεγαν ότι είναι «εξαφανισμέ­νος». [SID:11147318]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece