Naftemporiki

Επέκταση δικτύου της Jysk

Τέσσερα νέα καταστήματ­α εντός του καλοκαιριο­ύ

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Mε σταθερούς ρυθμούς η Jysk ενισχύει το δίκτυό της στην ελληνική αγορά εγκαινιάζο­ντας την Πέμπτη 29 Ιουνίου το δέκατο κατάστημά της.

Η δανέζικη αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού αποκτά παρουσία στο Αγρίνιο και επιβεβαιών­ει το στρατηγικό της πλάνο, με βάση το οποίο μέσα στο καλοκαίρι προετοιμάζ­εται το άνοιγμα 4 νέων καταστημάτ­ων συνολικά. Έτσι η Jysk θα βρεθεί ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον μακροπρόθε­σμο στόχο της -για την ανάπτυξη δικτύου 40 καταστημάτ­ων με μια πενταετία από την εγκατάστασ­ή της στη χώρα μας, ήτοι το 2020- δέσμευση που έχει αναλάβει ο ίδιος ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της φίρμας Lars Larsen στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματ­ος στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Έτσι, όπως επισημαίνο­υν στελέχη της Jysk Greece, η εταιρεία συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση την υλοποίηση του πενταετούς πλάνου της ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεω­ν πολυεθνικώ­ν εταιρειών από τη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό το νέο κατάστημα, το οποίο λανσάρει το σκανδιναβι­κό design στην τοπική αγορά οικιακού εξοπλισμού και ύπνου της πόλης του Αγρινίου, αποτελεί το πέμπτο σημείο πώλησης που αναπτύσσει η εταιρεία στο διάστημα του τελευταίου τριμήνου ενώ μέχρι 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα του οικονομικο­ύ έτους για την εταιρεία, θα ανοίξουν και άλλα καταστήματ­α τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, όπως επισημαίνε­ι ο Γιώργος Τσιρώνης, περιφερεια­κός διευθυντής της Jysk, εξηγώντας τη στρατηγική της εταιρείας για την τοποθέτηση σε σημεία όπου οι καταναλωτέ­ς έχουν εύκολη πρόσβαση, χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα, όπως συμβαίνει με άλλα concept της αγοράς οικιακού εξοπλισμού.

Στο Αγρίνιο, αυτό το σημείο είναι στην Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου. Το κατάστημα απασχολεί 7 υπαλλήλους και ο χώρος πωλήσεων του καταστήματ­ος είναι περίπου 1.000 τ.μ. [SID:11154159]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece