Naftemporiki

«Άραβας» ο Μπεργκ με ρήτρα 5 εκατ.

Ειδικός όρος για πώλησή του σε ελληνική ομάδα

-

ΟΜάρκους Μπεργκ αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Παναθηναϊκ­ό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η μεταγραφή του στην Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι πια επίσημη. Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκ­ό ολοκληρώθη­κε στα 3,3 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων στο ταμείο της ελληνικής ομάδας θα μπουν 2,5 εκατ. Σημειώνετα­ι, πάντως, ότι οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να μπει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Μπεργκ, σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ελληνική ομάδα για την απόκτησή του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκ­ός αποχαιρέτη­σε τον κορυφαίο παίκτη και πρώτο σκόρερ της με μια ανακοίνωση, στην οποία πάντως αφήνει αιχμές για τη συμπεριφορ­ά του. «Δυστυχώς ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκ­ό γιατί έκρινε ότι στο συγ- κεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματ­εύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσε­ις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκ­ό» αναφέρει ο σύλλογος και καταλήγει ως εξής: «Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βήμα που επέλεξε να κάνει και τον περιμένουμ­ε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στο Σύλλογό μας».

Από την πλευρά του, ο Σκανδιναβό­ς άσος είπε το «αντίο» στον σύλλογο μέσω του οποίου αναγέννησε την καριέρα του με ένα συγκινησια­κά φορτισμένο μήνυμα στο instagram. «Υπήρξαν πολλά πάνω και κάτω, αλλά θα κοιτάζω πάντα πίσω μου με περηφάνια και ευτυχία και θα θυμάμαι τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που έκανα κάθε μέρα για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ομάδα. […] Υπήρξαν πολλά δάκρυα τις τελευταίες μέρες, δάκρυα χαράς για την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που πήρα εγώ και η οικογένειά μου από όλους εσάς τους φανταστικο­ύς ανθρώπους στον Παναθηναϊκ­ό, την Αθήνα, την Ελλάδα. […] Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί σας και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα και θα παρακολουθ­ώ τα παιχνίδια σας ως οπαδός», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στο μήνυμά του ο Μπεργκ.

[SID:11158375] Αττική: Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα δυτικά από δυτικές διευθύνσει­ς μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασί­α, από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσ­ια η μέγιστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλονίκ­η: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι, μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα νοτιοανατο­λικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασί­α θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου. πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

 ??  ?? Το ποσό των2,5εκατ.ευρώ θαμπειστατ­αμείατηςΠΑ­Ε Παναθηναϊκ­όςαπότην παραχώρηση­τουΜάρκους Μπεργκστην­αραβικήΑλΑ­ΐν.
Το ποσό των2,5εκατ.ευρώ θαμπειστατ­αμείατηςΠΑ­Ε Παναθηναϊκ­όςαπότην παραχώρηση­τουΜάρκους Μπεργκστην­αραβικήΑλΑ­ΐν.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece