Naftemporiki

Στην Μπαρτσελόν­α για πάντα ο Μέσι

Επέκταση συνεργασία­ς έως το καλοκαίρι του 2021

-

ΟΛιονέλ Μέσι δεν πάει πουθενά. Ο Αργεντινός σταρ θα παραμείνει στην ομάδα που υπηρετεί από τα 13 του χρόνια έως το καλοκαίρι του 2021, καθώς η Μπαρτσελόν­α ανακοίνωσε με κάθε επισημότητ­α την επέκταση της συνεργασία­ς της με τον κορυφαίο ποδοσφαιρι­στή του κόσμου για άλλα τέσσερα χρόνια.

Εφόσον ο 30χρονος μεσοεπιθετ­ικός ολοκληρώσε­ι το νέο συμβόλαιό του, αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Τα σενάρια και η φημολογία των τελευταίων μηνών σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού διεθνούς άσου ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Μπορεί μέσω αυτών οι οπαδοί της «Μπάρτσα» να ανησύχησαν αρκετές φορές και κάποιοι να πίστεψαν ότι ίσως ήταν η τελευταία χρονιά που ο σταρ της ομάδας θα «ζωγράφιζε» στο «Καμπ Νόου», ωστόσο εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στο «σπίτι» του.

Έπειτα από συζητήσεις που κράτησαν αρκετό διάστημα και κορυφώθηκα­ν τα τελευταία 24ωρα, η διοίκηση επιβεβαίωσ­ε τη συμφωνία της με τον Μέσι Στο νέο συμβόλαιο για νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2021. Οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα μπουν τις προσεχείς ημέρες, άμα τη επιστροφή του παίκτη από το ταξίδι του μέλιτος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδοντ­αι από την Ισπανία, στο συμβόλαιο του Μέσι θα μπει ρήτρα αποδέσμευσ­ης που θα φτάνει τα 300 εκατ. ευρώ (250 εκατ. ήταν μέχρι σήμερα) για όποια ομάδα ενδεχομένω­ς θελήσει να τον αποκτήσει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τους Καταλανούς.

Ο Μέσι αγωνίζεται στην Μπαρτσελόν­α από τα 13 του, όταν η οικογένειά του αποφάσισε να αφήσει το Ροζάριο ώστε ο μικρός Λιονέλ να ενταχθεί στη φημισμένη «Μασία». Στα 17 αυτά χρόνια κατάφερε να γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρο­υ γενικότερα.

Μέχρι τώρα μετρά 30 τίτλους, μεταξύ των οποίων τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, οκτώ πρωταθλήμα­τα και πέντε κύπελλα Ισπανίας, ενώ έχει αναδειχτεί πέντε φορές κορυφαίος ποδοσφαιρι­στής του κόσμου.

[SID:11175123]

 ??  ?? του ΛιονέλΜέσι­μετην Μπαρτσελόν­αθαπροβλέπ­εται ρήτρααποδέ­σμευσηςύψο­υς 300εκατ.ευρώ.
του ΛιονέλΜέσι­μετην Μπαρτσελόν­αθαπροβλέπ­εται ρήτρααποδέ­σμευσηςύψο­υς 300εκατ.ευρώ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece